Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri Tüm Coşkusu ile Devam Ediyor

Ekonomi (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 28.08.2024 - 23:36, Güncelleme: 28.08.2024 - 23:36 2116 kez okundu.
 

Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri Tüm Coşkusu ile Devam Ediyor

Bu yıl 33.'sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri, büyük bir coşku ve katılım ile devam ediyor.
antalyahabertakip.com - Etkinlikler kapsamında, Mahalli Sanatçı Mehmet Özbek ve ekibi, sahne alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.  Korkuteli Belediyesi tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri kapsamında yapılan etkinlikler coşku ile devam ediyor. Panayır alanında yapılan etkinliklere her gün yüzlerde vatandaş geliyor. Dün akşam ise Mahalli Sanatçı Mehmet Özbek ve ekibi sahneye çıktılar. Yöresel türküleri en güzel şekilde seslendirdiler. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran; 23 Ağustos’ta başladığımız şenliklerimiz tüm hızı ve coşkusu ile devam ediyor. Etkinliklerimizin ilk günlerinde mahalli sanatçılarımız sahne aldılar, yöresel türkülerimizi seslendirdiler. Etkinliklerimiz bugün öğleden sonra Yörük Göçü ve Sünnet Şenliği ile devam edecek. Yarından itibaren de konserlerimiz var. 1 Eylül’de de güreşler ile son bulacak. Tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.” Diye konuştu.
Bu yıl 33.'sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri, büyük bir coşku ve katılım ile devam ediyor.

antalyahabertakip.com - Etkinlikler kapsamında, Mahalli Sanatçı Mehmet Özbek ve ekibi, sahne alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

 Korkuteli Belediyesi tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri kapsamında yapılan etkinlikler coşku ile devam ediyor. Panayır alanında yapılan etkinliklere her gün yüzlerde vatandaş geliyor. Dün akşam ise Mahalli Sanatçı Mehmet Özbek ve ekibi sahneye çıktılar. Yöresel türküleri en güzel şekilde seslendirdiler.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran; 23 Ağustos’ta başladığımız şenliklerimiz tüm hızı ve coşkusu ile devam ediyor. Etkinliklerimizin ilk günlerinde mahalli sanatçılarımız sahne aldılar, yöresel türkülerimizi seslendirdiler. Etkinliklerimiz bugün öğleden sonra Yörük Göçü ve Sünnet Şenliği ile devam edecek. Yarından itibaren de konserlerimiz var. 1 Eylül’de de güreşler ile son bulacak. Tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.” Diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.