Gültekin Gencer’den AntalyaSpor Camiasını Sarsacak Açıklamalarda Bulundu

Spor (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 28.08.2024 - 23:44, Güncelleme: 28.08.2024 - 23:44 3898 kez okundu.
 

Gültekin Gencer’den AntalyaSpor Camiasını Sarsacak Açıklamalarda Bulundu

Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer Antalyaspor ve Antalyaspor A.Ş hakkındaki konuları kapsayan bir basın toplantısı düzenledi.
antalyahabertakip.com - Antalyaspor Vakfı Başkanı Gencer Antalyaspor Başkanlığı Yapmış birinin yapıya “ucube” demesini doğru bulmadığını ve kınadığını söyledi.  Başkan Gencer Antalyaspor’un mali durumu, hafriyat sorunu ve Antalya Valisi Hulusi Şahin’in Antalya için büyük bir şans olduğunu konularına değindi. Başkan Gencer açıklamasında “Antalyaspor başkanlığı yapmış birisinin bu yapıya ucube demesiyle başlamak istiyorum. Ucube demekle Antalyaspor'u bugünlere getiren yapıya bunu demesini kınıyorum. Antalyaspor Vakfı, A.Ş.’nin hissedarıdır. Bizim yardım edeceğimiz kurum AŞ’dir.  Nasıl katkı verebiliriz onu düşünmemiz lazım. A. Ş’de hacizler vs. olunca vakıf hep devreye girdi. Toplam 66 üyemiz var, bizim en büyük görevimiz, tesislerimizi korumak. Ciddi mahkemelerle uğraşıyoruz. Ben göreve gelince 8 milyon TL civarında borç vardı, şu an kasada 5 milyon TL para var. Aylık da 350 bin TL gelirimiz var. Tesisleri satsak 2 milyon Euro’ya, Antalyaspor'da 1 günde kaybolacak. Bunu korumaya çalışıyoruz. Antalya Spor A.Ş.’den her zaman hesapları istemek zorunda kaldım. Maalesef Sinan Boztepe göreve gelene kadar hesapları göremedim. Hissedarlar dahi muhasebeye giremedi. Vakıf Başkanı olunca yüzde 37 hissemiz var görelim dedik, hep olumsuz cevap geldi. Antalyaspor'un borcunu net olarak göremedik. 22 milyon dolar borçla devraldım, 26 milyon dolar borçla Eto’lu olarak Ayrılmadım, ayırttırıldım. Neden? Benim de başımı yiyen hafriyat. Hafriyat olmasaydı, bu şehre hafriyatı getirmeseydim şu anda hala Antalyaspor başkanıydım ve Antalyaspor farklı yerlerdeydi benden sonra hafriyat işleri dernek ile büyükşehir arasında ilerledi. Bu sorunların bir an önce çözülmesi gerekir, hafriyat işleri olmadan Antalyaspor'un düzelmesi imkansızdır. Valimiz Antalya’mız için büyük şans. Bugüne kader böyle vali gelmedi. Antalyaspor için yaptıklarını duyunca hem teşekkür ediyorum hem de eskiden böyle bir vali olmadığı için hüzünleniyorum Kulübün 850 milyon TL borcunun olduğunu biliyorsunuz.130 milyon vergi. 110 milyon da temlik. 110 milyon temliği koyan Sabri Gülel. 60 milyon Euro Fikret Öztürk’e borcu var bu kulübün. Fikret Öztürk bu parayı alacak demiyorum. Bağışlıyorsa, bağışlamasını talep ediyorum. 60 milyon Euro A.Ş.’den aldığım rakam. Şu an toplam borç 3 milyar TL. 60 milyon Euro hibe edilirse 850 milyon TL'ye düşer. Antalyaspor her maçını kazansa dahi gelirler temliğe gidiyor. Antalyaspor'un işleyişine katkı sağlamıyor. Geçmişin enkazını nasıl kaldırabiliriz ona bakmamız lazım. Şu anda şahsımda olası bir seçimde adaylık heyecanı kalmadı. Bizim tek bir gayemiz var, Antalyaspor'un varlıklarını korumak. Görev almamız gerekirse biz her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız. Başkan da hafriyattan para gelmediğinden şikâyet ediyor. Antalya'da bu işi yapacak yüzlerce kişi ve kurum varken dışarıdan birilerinin getirilmesine karşıyım” dedi.
Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer Antalyaspor ve Antalyaspor A.Ş hakkındaki konuları kapsayan bir basın toplantısı düzenledi.

antalyahabertakip.com - Antalyaspor Vakfı Başkanı Gencer Antalyaspor Başkanlığı Yapmış birinin yapıya “ucube” demesini doğru bulmadığını ve kınadığını söyledi.  Başkan Gencer Antalyaspor’un mali durumu, hafriyat sorunu ve Antalya Valisi Hulusi Şahin’in Antalya için büyük bir şans olduğunu konularına değindi.

Başkan Gencer açıklamasında “Antalyaspor başkanlığı yapmış birisinin bu yapıya ucube demesiyle başlamak istiyorum. Ucube demekle Antalyaspor'u bugünlere getiren yapıya bunu demesini kınıyorum. Antalyaspor Vakfı, A.Ş.’nin hissedarıdır. Bizim yardım edeceğimiz kurum AŞ’dir.  Nasıl katkı verebiliriz onu düşünmemiz lazım. A. Ş’de hacizler vs. olunca vakıf hep devreye girdi. Toplam 66 üyemiz var, bizim en büyük görevimiz, tesislerimizi korumak. Ciddi mahkemelerle uğraşıyoruz. Ben göreve gelince 8 milyon TL civarında borç vardı, şu an kasada 5 milyon TL para var. Aylık da 350 bin TL gelirimiz var. Tesisleri satsak 2 milyon Euro’ya, Antalyaspor'da 1 günde kaybolacak. Bunu korumaya çalışıyoruz.

Antalya Spor A.Ş.’den her zaman hesapları istemek zorunda kaldım. Maalesef Sinan Boztepe göreve gelene kadar hesapları göremedim. Hissedarlar dahi muhasebeye giremedi. Vakıf Başkanı olunca yüzde 37 hissemiz var görelim dedik, hep olumsuz cevap geldi. Antalyaspor'un borcunu net olarak göremedik. 22 milyon dolar borçla devraldım, 26 milyon dolar borçla Eto’lu olarak Ayrılmadım, ayırttırıldım. Neden? Benim de başımı yiyen hafriyat. Hafriyat olmasaydı, bu şehre hafriyatı getirmeseydim şu anda hala Antalyaspor başkanıydım ve Antalyaspor farklı yerlerdeydi benden sonra hafriyat işleri dernek ile büyükşehir arasında ilerledi. Bu sorunların bir an önce çözülmesi gerekir, hafriyat işleri olmadan Antalyaspor'un düzelmesi imkansızdır.

Valimiz Antalya’mız için büyük şans. Bugüne kader böyle vali gelmedi. Antalyaspor için yaptıklarını duyunca hem teşekkür ediyorum hem de eskiden böyle bir vali olmadığı için hüzünleniyorum

Kulübün 850 milyon TL borcunun olduğunu biliyorsunuz.130 milyon vergi. 110 milyon da temlik. 110 milyon temliği koyan Sabri Gülel. 60 milyon Euro Fikret Öztürk’e borcu var bu kulübün. Fikret Öztürk bu parayı alacak demiyorum. Bağışlıyorsa, bağışlamasını talep ediyorum. 60 milyon Euro A.Ş.’den aldığım rakam. Şu an toplam borç 3 milyar TL. 60 milyon Euro hibe edilirse 850 milyon TL'ye düşer. Antalyaspor her maçını kazansa dahi gelirler temliğe gidiyor.

Antalyaspor'un işleyişine katkı sağlamıyor. Geçmişin enkazını nasıl kaldırabiliriz ona bakmamız lazım.

Şu anda şahsımda olası bir seçimde adaylık heyecanı kalmadı. Bizim tek bir gayemiz var, Antalyaspor'un varlıklarını korumak. Görev almamız gerekirse biz her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız. Başkan da hafriyattan para gelmediğinden şikâyet ediyor.

Antalya'da bu işi yapacak yüzlerce kişi ve kurum varken dışarıdan birilerinin getirilmesine karşıyım” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.