Emre Afacan’a ŞOK Suç Duyuruları (ÖzelHaber)

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 24.08.2024 - 13:52, Güncelleme: 24.08.2024 - 15:14 4636 kez okundu.
 

Emre Afacan’a ŞOK Suç Duyuruları (ÖzelHaber)

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Döşemealtı Belediye Başkan Adayı olan Emre Afacan Hakkında Dolandırıcılık İddiaları Seçimden Sonra Alacaklarını Alamayan Mağdurlar Savcılığa Başvurdu
antalyahabertakip.com - 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Döşemealtı Belediye Başkan Adayı olan Emre Afacan hakkında seçimden sonra ortaya atılan dolandırıcılık iddiaları, Döşemealtı’nda büyük bir tartışma yarattı. Seçim sürecinde çeşitli vaatlerle kandırıldığını iddia eden K.D., S.Ç., K.P., E.D., Y.T. isimli mağdurlar, adayın seçimi kaybetmesinin ardından alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundular. Seçim Ortaya Çıkan İddialar İddialara göre, Döşemealtı Belediye Başkan Adayının seçim döneminde bazı K.D., S.Ç., K.P., E.D., Y.T. isimli kişilere Döşemealtı seçim çalışmaların da koşturmaları için mali destek karşılığında sözler verdiği belirtiliyor. Ancak seçimlerin sona ermesi ve adayın seçimi kaybetmesinin ardından bu vaatlerin yerine getirilmediği ve mağdurların alacaklarını tahsil edemedikleri ifade ediliyor. Mağdurlar Savcılığa Başvurdu Adaydan alacaklarını tahsil edemeyen K.D., S.Ç., K.P., E.D., Y.T. isimli mağdurlar, dolandırıldıklarını ileri sürerek, yargıya başvurdular. Savcılığa yapılan suç duyuruları, seçim sonrası sürecin aday için hukuki bir boyut kazanmasına neden oldu. Mağdurlar, adayın verdiği sözleri tutmaması nedeniyle maddi zarar gördüklerini ve adaletin yerini bulması gerektiğini savunuyor. Mağdurlardan Yurt Dışı Yasağı Talebi Mağdurlar, Emre Afacan hakkında dolandırıcılık iddiaları doğrultusunda yasal süreç devam ederken, çiftin yurt dışına çıkma hazırlığı içerisinde olduğunu öğrendiklerini belirtti. Bu durumu göz önünde bulunduran mağdurlar, savcılığa başvurarak Afacan çifti için yurt dışı yasağı konulmasını talep etti. K.D., S.Ç., K.P., E.D., Y.T. isimli Mağdurlar, haklarını aramak ve alacaklarını tahsil edebilmek adına bu tedbirin alınmasının zorunlu olduğunu savunuyor. Adayın Açıklaması Bekleniyor Bu iddialar karşısında 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin Döşemealtı Belediye Başkan Aday’ı Emre Afacan’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Adayın, seçim sonrası ortaya çıkan bu dolandırıcılık iddialarına nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Ayrıca, bu gelişmelerin parti üzerindeki etkileri de dikkatle takip ediliyor. Bu olay, Döşemealtı’nda seçim sonrası gerginliği artırmış durumda ve hukuki sürecin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Döşemealtı Belediye Başkan Adayı olan Emre Afacan Hakkında Dolandırıcılık İddiaları Seçimden Sonra Alacaklarını Alamayan Mağdurlar Savcılığa Başvurdu

antalyahabertakip.com - 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Döşemealtı Belediye Başkan Adayı olan Emre Afacan hakkında seçimden sonra ortaya atılan dolandırıcılık iddiaları, Döşemealtı’nda büyük bir tartışma yarattı. Seçim sürecinde çeşitli vaatlerle kandırıldığını iddia eden K.D., S.Ç., K.P., E.D., Y.T. isimli mağdurlar, adayın seçimi kaybetmesinin ardından alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Seçim Ortaya Çıkan İddialar

İddialara göre, Döşemealtı Belediye Başkan Adayının seçim döneminde bazı K.D., S.Ç., K.P., E.D., Y.T. isimli kişilere Döşemealtı seçim çalışmaların da koşturmaları için mali destek karşılığında sözler verdiği belirtiliyor. Ancak seçimlerin sona ermesi ve adayın seçimi kaybetmesinin ardından bu vaatlerin yerine getirilmediği ve mağdurların alacaklarını tahsil edemedikleri ifade ediliyor.

Mağdurlar Savcılığa Başvurdu

Adaydan alacaklarını tahsil edemeyen K.D., S.Ç., K.P., E.D., Y.T. isimli mağdurlar, dolandırıldıklarını ileri sürerek, yargıya başvurdular. Savcılığa yapılan suç duyuruları, seçim sonrası sürecin aday için hukuki bir boyut kazanmasına neden oldu. Mağdurlar, adayın verdiği sözleri tutmaması nedeniyle maddi zarar gördüklerini ve adaletin yerini bulması gerektiğini savunuyor.

Mağdurlardan Yurt Dışı Yasağı Talebi

Mağdurlar, Emre Afacan hakkında dolandırıcılık iddiaları doğrultusunda yasal süreç devam ederken, çiftin yurt dışına çıkma hazırlığı içerisinde olduğunu öğrendiklerini belirtti. Bu durumu göz önünde bulunduran mağdurlar, savcılığa başvurarak Afacan çifti için yurt dışı yasağı konulmasını talep etti. K.D., S.Ç., K.P., E.D., Y.T. isimli Mağdurlar, haklarını aramak ve alacaklarını tahsil edebilmek adına bu tedbirin alınmasının zorunlu olduğunu savunuyor.

Adayın Açıklaması Bekleniyor

Bu iddialar karşısında 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin Döşemealtı Belediye Başkan Aday’ı Emre Afacan’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Adayın, seçim sonrası ortaya çıkan bu dolandırıcılık iddialarına nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Ayrıca, bu gelişmelerin parti üzerindeki etkileri de dikkatle takip ediliyor.

Bu olay, Döşemealtı’nda seçim sonrası gerginliği artırmış durumda ve hukuki sürecin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.