ASAT’tan Yol Kapatma Uyarısı

Belediyeler (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.08.2024 - 22:53, Güncelleme: 06.08.2024 - 22:53 2493+ kez okundu.
 

ASAT’tan Yol Kapatma Uyarısı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü kent merkezinde yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürüyor.
Caddesi'nde yağmur suyu çalışması nedeniyle 7 Ağustos Çarşamba (Yarın) itibariyle yol 30 gün süreyle trafiğe kapatlacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 7 Ağustos Çarşamba (Yarın) itibariyle Kepez İlçesi Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi'nde yağmur suyu altyapı drenaj çalışmasına başlayacak. Bu nedenle Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak. Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi’nden, 75.Yıl Caddesi istikametine gidecek olan sürücü ve vatandaşların trafikte sorun yaşamaması için 30 gün süreyle alternatif olarak 3734. Sokak güzergahını kullanmaları istendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü kent merkezinde yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürüyor.

Caddesi'nde yağmur suyu çalışması nedeniyle 7 Ağustos Çarşamba (Yarın) itibariyle yol 30 gün süreyle trafiğe kapatlacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 7 Ağustos Çarşamba (Yarın) itibariyle Kepez İlçesi Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi'nde yağmur suyu altyapı drenaj çalışmasına başlayacak. Bu nedenle Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak. Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi’nden, 75.Yıl Caddesi istikametine gidecek olan sürücü ve vatandaşların trafikte sorun yaşamaması için 30 gün süreyle alternatif olarak 3734. Sokak güzergahını kullanmaları istendi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.