Başkan Yıldırım’dan Basın Açıklaması

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 01.08.2024 - 19:42, Güncelleme: 01.08.2024 - 19:42 3325+ kez okundu.
 

Başkan Yıldırım’dan Basın Açıklaması

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım bir basın açıklaması yayımladı. Başkan Yıldırım açıklamasında;
antalyahabertakip.com - “Cumhuriyet Halk Partisi güçlü bir ailedir ve her problemini kendi içinde demokrasi ve saygı çerçevesinde çözme gücüne sahiptir. Meclis toplantısı sırasında, önceki dönem belediye başkanının Aksu ilçemizin zararına almış olduğu bir kararı anlatırken yapmış olduğum konuşmayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e savaş açmış gibi çarpıtarak haber yapmak etik değildir. Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanları kavga etmek için değil, halkın dertlerine çare olmak umuduyla seçilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi’nin bir ferdi olarak dayanışma ve kardeşlik bağıyla halka hizmet etmeye devam edeceğiz. ‘Herkesin Başkanı’ olan Muhittin Başkanımızı seviyoruz, bir yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özrü bir borç bilir ve özür dilerim” dedi.
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım bir basın açıklaması yayımladı. Başkan Yıldırım açıklamasında;

antalyahabertakip.com - “Cumhuriyet Halk Partisi güçlü bir ailedir ve her problemini kendi içinde demokrasi ve saygı çerçevesinde çözme gücüne sahiptir.

Meclis toplantısı sırasında, önceki dönem belediye başkanının Aksu ilçemizin zararına almış olduğu bir kararı anlatırken yapmış olduğum konuşmayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e savaş açmış gibi çarpıtarak haber yapmak etik değildir. Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanları kavga etmek için değil, halkın dertlerine çare olmak umuduyla seçilmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi’nin bir ferdi olarak dayanışma ve kardeşlik bağıyla halka hizmet etmeye devam edeceğiz. ‘Herkesin Başkanı’ olan Muhittin Başkanımızı seviyoruz, bir yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özrü bir borç bilir ve özür dilerim” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.