15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü'nde Şehitlerimiz Anıldı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 15.07.2024 - 19:24, Güncelleme: 15.07.2024 - 19:24 3260+ kez okundu.
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü'nde Şehitlerimiz Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, hain darbe girişimi sırasında canlarını feda eden şehitlerimiz ve aileleri unutulmadı.
antalyahabertakip.com - Vali Hulusi Şahin’in de katıldığı programda şehitlerimizin kabirleri ve aileleri ziyaret edilerek dualar okundu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Vali Şahin ve protokol üyeleri ilk olarak Uncalı Şehitliğini ziyaret etti. Ziyarete Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Antalya Milletvekilleri, Vali Yardımcıları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Bayram Ali Çeltikçi, Kaymakamlar, Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, 3.Piyade Eğitim Tugayı Komutanı Albay Mehmet Kayhan, kurum müdürleri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Polis Muhammed Oğuz Kılınç'ın Kabri ve Ailesi Ziyaret Edildi Program, 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'da şehit olan polis memuru Muhammed Oğuz Kılıç'ın kabrinin ziyaretiyle başladı. Şehidimizin kabrine karanfil bırakılarak dualar edildi. Daha sonra Uncalı Şehitliğinde bulunan şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. Şehitlikte düzenlenen anma töreninin ardından Şehit polis memuru Muhammed Oğuz Kılıç'ın ailesinin evini ziyaret eden Vali Şahin, şehidimizin ailesine taziyelerini ileterek, sabırlar diledi. Şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun Kabri ve Ailesi Ziyaret Edildi Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Şahin ve protokol üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hainlerin açtığı ateşle şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun Korkuteli’nde bulunan kabrini ziyaret etti. Şehidimizin kabrine karanfil bırakıp dua eden Vali Şahin, mezarlık ziyaretinin ardından şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun baba ocağını ziyaret ederek aile bireylerine taziyelerini iletti.  Ziyarette konuşan 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci Ağaroğlu'nun babası Osman Ağaroğlu, “Bizi bize benzeyenler kandırdı, bu millet her zaman teyakkuz halinde ve uyanık olmak zorundadır. Şehitlik sadece askere ve polise mahsus bir makam değildir. Askerimizle ve polisimizle beraber vatan savunmasında bir bütün olmak zorundayız. Biz altı asırdır üç kıtada at koşturan bir neslin torunları olarak vatanımıza her zaman sahip çıkacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diyerek duygularını dile getirdi. Ziyaretlerin ardından Şehit Muhammed Oğuz Kılıç Camii’nde şehitlerimiz adına Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, hain darbe girişimi sırasında canlarını feda eden şehitlerimiz ve aileleri unutulmadı.

antalyahabertakip.com - Vali Hulusi Şahin’in de katıldığı programda şehitlerimizin kabirleri ve aileleri ziyaret edilerek dualar okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Vali Şahin ve protokol üyeleri ilk olarak Uncalı Şehitliğini ziyaret etti. Ziyarete Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Antalya Milletvekilleri, Vali Yardımcıları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Bayram Ali Çeltikçi, Kaymakamlar, Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, 3.Piyade Eğitim Tugayı Komutanı Albay Mehmet Kayhan, kurum müdürleri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Polis Muhammed Oğuz Kılınç'ın Kabri ve Ailesi Ziyaret Edildi

Program, 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'da şehit olan polis memuru Muhammed Oğuz Kılıç'ın kabrinin ziyaretiyle başladı. Şehidimizin kabrine karanfil bırakılarak dualar edildi. Daha sonra Uncalı Şehitliğinde bulunan şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. Şehitlikte düzenlenen anma töreninin ardından Şehit polis memuru Muhammed Oğuz Kılıç'ın ailesinin evini ziyaret eden Vali Şahin, şehidimizin ailesine taziyelerini ileterek, sabırlar diledi.

Şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun Kabri ve Ailesi Ziyaret Edildi

Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Şahin ve protokol üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hainlerin açtığı ateşle şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun Korkuteli’nde bulunan kabrini ziyaret etti. Şehidimizin kabrine karanfil bırakıp dua eden Vali Şahin, mezarlık ziyaretinin ardından şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun baba ocağını ziyaret ederek aile bireylerine taziyelerini iletti.  Ziyarette konuşan 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci Ağaroğlu'nun babası Osman Ağaroğlu, “Bizi bize benzeyenler kandırdı, bu millet her zaman teyakkuz halinde ve uyanık olmak zorundadır. Şehitlik sadece askere ve polise mahsus bir makam değildir. Askerimizle ve polisimizle beraber vatan savunmasında bir bütün olmak zorundayız. Biz altı asırdır üç kıtada at koşturan bir neslin torunları olarak vatanımıza her zaman sahip çıkacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diyerek duygularını dile getirdi.

Ziyaretlerin ardından Şehit Muhammed Oğuz Kılıç Camii’nde şehitlerimiz adına Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.