AK Parti Döşemealtı Eski Meclis Üyesi İsmail Tosun’un İntihar Anı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 16.05.2024 - 21:50, Güncelleme: 16.05.2024 - 21:50 45013+ kez okundu.
 

AK Parti Döşemealtı Eski Meclis Üyesi İsmail Tosun’un İntihar Anı

AK Parti Döşemealtı ve Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi İsmail Tosun, iş yerinde intihar etti.
antalyahabertakip.com - İntiharın Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Nurettin Tursun ile birlikte 5 kişiyle görüşme esnasında gerçekleştiği kamera kayıtlarında görünüyor. Antalya’nın Döşemealtı ilçesinin tanınan ve sevilen   isimlerinden olan ve lojistik, gıda, market zincirleri alanında ticaret yapan 70 yaşındaki 2 çocuk babası İsmail Tosun, Yeniköy Mahallesi’ndeki ofisinde kalbine ateş ederek intihar etti. AK Parti Döşemealtı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi olan İsmail Tosun, hastaneye kaldırıldı ama yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Polis, Antalyalı iş insanının sır intiharı üzerine soruşturma başlattığı biliniyor.  Tosun’un iflasın eşiğine geldiği ve bir hayli borcunun olduğu, son zamanda psikolojik bunalım içerisinde olduğu gelen bilgiler arasında Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Nurettin Tursun’un da bulunduğu 5 kişiyle birlikte Döşemealtı Yeniköy Mahallesi’ndeki ofisinde görüşürken birden silahını çıkarak herkesin gözü önünde intihar etmesi şaşkınlık ve panik yarattı. Tosun’a intihar ederken engel olamayan Nurettin Tursun ve yanındakiler büyük şok ve panik yaşadı. Olayla ilgili Tursun ve yanındakiler polise ifade verdi. Ayrıca Tosun’un daha önce işyerinin kurşunlanması ve oğlunun yurt dışına kaçtığı iddiaları, seçim esnasında desteklediği adaylar için yüklü meblağa ödemeler yapması ve karşılığını bulamaması, 80 Tır ve 120 arsanın elinden gitmesi bu intihara sürükleyen nedenlerden olma ihtimalini düşündürüyor.  
AK Parti Döşemealtı ve Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi İsmail Tosun, iş yerinde intihar etti.

antalyahabertakip.com - İntiharın Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Nurettin Tursun ile birlikte 5 kişiyle görüşme esnasında gerçekleştiği kamera kayıtlarında görünüyor.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinin tanınan ve sevilen   isimlerinden olan ve lojistik, gıda, market zincirleri alanında ticaret yapan 70 yaşındaki 2 çocuk babası İsmail Tosun, Yeniköy Mahallesi’ndeki ofisinde kalbine ateş ederek intihar etti.

AK Parti Döşemealtı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi olan İsmail Tosun, hastaneye kaldırıldı ama yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Polis, Antalyalı iş insanının sır intiharı üzerine soruşturma başlattığı biliniyor.

 Tosun’un iflasın eşiğine geldiği ve bir hayli borcunun olduğu, son zamanda psikolojik bunalım içerisinde olduğu gelen bilgiler arasında Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Nurettin Tursun’un da bulunduğu 5 kişiyle birlikte Döşemealtı Yeniköy Mahallesi’ndeki ofisinde görüşürken birden silahını çıkarak herkesin gözü önünde intihar etmesi şaşkınlık ve panik yarattı. Tosun’a intihar ederken engel olamayan Nurettin Tursun ve yanındakiler büyük şok ve panik yaşadı. Olayla ilgili Tursun ve yanındakiler polise ifade verdi. Ayrıca Tosun’un daha önce işyerinin kurşunlanması ve oğlunun yurt dışına kaçtığı iddiaları, seçim esnasında desteklediği adaylar için yüklü meblağa ödemeler yapması ve karşılığını bulamaması, 80 Tır ve 120 arsanın elinden gitmesi bu intihara sürükleyen nedenlerden olma ihtimalini düşündürüyor.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.