Alanya’ya Yoğun Bakım

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 07.05.2024 - 19:42, Güncelleme: 07.05.2024 - 19:42 2456 kez okundu.
 

Alanya’ya Yoğun Bakım

Antalya Valiliği’nde, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yapılacak Yoğun Bakım Ünitesi için protokol imzalandı.
antalyahabertakip.com - Sağlık sektöründe bir dünya markası olarak adını altın harflerle yazdıran Antalya, hayırseverlerin desteğiyle sağlık alanında gücüne güç katmaya devam ediyor. Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol töreniyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Yoğun Bakım Ünitesi kazandırılacak. 30 Yataklı Ünite Kazandırılacak Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler’in imzaladığı protokolle Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yer alan yemekhane yerine 30 Yataklı 3. Seviye Yoğun Bakım Ünitesi yapılacak. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem’e katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Şahin, Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının yoğun bakım ünitesi yapmasının yanında ilçenin ihtiyaçlarını karşılayacak, vatandaşların eksiklerini giderecek çalışmalara imza atmasını, çok değerli bulduğunu ifade ederek, yapılacak ünitenin bir an önce tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasını temenni etti.
Antalya Valiliği’nde, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yapılacak Yoğun Bakım Ünitesi için protokol imzalandı.

antalyahabertakip.com - Sağlık sektöründe bir dünya markası olarak adını altın harflerle yazdıran Antalya, hayırseverlerin desteğiyle sağlık alanında gücüne güç katmaya devam ediyor. Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol töreniyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Yoğun Bakım Ünitesi kazandırılacak.

30 Yataklı Ünite Kazandırılacak

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler’in imzaladığı protokolle Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yer alan yemekhane yerine 30 Yataklı 3. Seviye Yoğun Bakım Ünitesi yapılacak.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem’e katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Şahin, Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının yoğun bakım ünitesi yapmasının yanında ilçenin ihtiyaçlarını karşılayacak, vatandaşların eksiklerini giderecek çalışmalara imza atmasını, çok değerli bulduğunu ifade ederek, yapılacak ünitenin bir an önce tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasını temenni etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.