Başkan Yıldırım; ‘Halkın Güvenini Boşa Çıkarmayacağız’

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 06.05.2024 - 19:40, Güncelleme: 06.05.2024 - 19:40 2471 kez okundu.
 

Başkan Yıldırım; ‘Halkın Güvenini Boşa Çıkarmayacağız’

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, halkın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmadan hizmet yolunda çalışacaklarını söyledi.
antalyahabertakip.com - Aksu Kent Konseyinin ilk toplantısına bürokratları ile birlikte katılan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, ilçenin 10 yıl boyunca ihmal edildiğini belirterek, “Ben ne dersem o olur dönemi sona erdi. Halkımız bize çok önemli bir görev verdi. Omuzlarımıza yüklenen sorumluğun bilinci ile ilçemizin ihtiyaçları, halkımızın beklentisi doğrultusunda çalışacağız” dedi. HALKIN GÜCÜ ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ Halkın sıkıntılarının çözümü için çalışacaklarını söyleyen Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “Sessiz çoğunluğun sesi olacağız. İlçemizin hiçbir noktasında vatandaşımız kendisini yalnız hissetmesin. Ulaşılır bir Belediye olarak, halkımızın gücünü de arkamıza alarak hareket edeceğiz. Halkın gücünü 2B eylemlerinde gösterdik, sokağa dökülerek yüzde 20 indirim sağladık” dedi. NE EKSİK İSE O YAPILACAK Aksu’da hizmet anlamında ne eksik ise tamamlayacaklarının altını çizen Başkan Yıldırım, “Vatandaşlarımızın ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri tamamlanınca Belediyemiz tam olarak çalışmaya başlayacak. Önümüzdeki 3 ay içerisinde hizmetlerimiz tam olarak görülmeye başlayacak. Belirleyeceğimiz bir Halk Günü ile vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi. 10 YIL İHMAL EDİLDİK Aksu’nun 10 yıl boyunca ihmal edildiğini belirten Başkan Yıldırım, “İlçemizin geleceği adeta heba edilmiş. Altıntaş bölgesinde 14 bin dönümlük alanın ruhsat ve iskân gelirleri nasıl verilir. Aksu halkımızın hakları için bu duruma isyan ediyorum. Bu gelirleri ilçemize geri kazandırmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, halkın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmadan hizmet yolunda çalışacaklarını söyledi.

antalyahabertakip.com - Aksu Kent Konseyinin ilk toplantısına bürokratları ile birlikte katılan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, ilçenin 10 yıl boyunca ihmal edildiğini belirterek, “Ben ne dersem o olur dönemi sona erdi. Halkımız bize çok önemli bir görev verdi. Omuzlarımıza yüklenen sorumluğun bilinci ile ilçemizin ihtiyaçları, halkımızın beklentisi doğrultusunda çalışacağız” dedi.

HALKIN GÜCÜ ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ

Halkın sıkıntılarının çözümü için çalışacaklarını söyleyen Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, “Sessiz çoğunluğun sesi olacağız. İlçemizin hiçbir noktasında vatandaşımız kendisini yalnız hissetmesin. Ulaşılır bir Belediye olarak, halkımızın gücünü de arkamıza alarak hareket edeceğiz. Halkın gücünü 2B eylemlerinde gösterdik, sokağa dökülerek yüzde 20 indirim sağladık” dedi.

NE EKSİK İSE O YAPILACAK

Aksu’da hizmet anlamında ne eksik ise tamamlayacaklarının altını çizen Başkan Yıldırım, “Vatandaşlarımızın ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri tamamlanınca Belediyemiz tam olarak çalışmaya başlayacak. Önümüzdeki 3 ay içerisinde hizmetlerimiz tam olarak görülmeye başlayacak. Belirleyeceğimiz bir Halk Günü ile vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.

10 YIL İHMAL EDİLDİK

Aksu’nun 10 yıl boyunca ihmal edildiğini belirten Başkan Yıldırım, “İlçemizin geleceği adeta heba edilmiş. Altıntaş bölgesinde 14 bin dönümlük alanın ruhsat ve iskân gelirleri nasıl verilir. Aksu halkımızın hakları için bu duruma isyan ediyorum. Bu gelirleri ilçemize geri kazandırmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.