Yeşilbayır İlköğretim Okulundan 2. Skandal İddialar (ÖzelHaber)

Egitim (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 07.05.2024 - 22:59, Güncelleme: 07.05.2024 - 23:00 17008 kez okundu.
 

Yeşilbayır İlköğretim Okulundan 2. Skandal İddialar (ÖzelHaber)

www.antalyahabertakip.com haber sitemizde yapılan “Döşemealtı Yeşilbayır İlkokulunda Yolsuzluk İddiaları” başlıklı haber üzerine yeni ihbarlar gelmeye başladı.
antalyahabertakip.com - Yeşilbayır İlköğretim Okulunda milli eğitim il müdürlüğünce soruşturma devam ederken Okul Aile Birliği 09 Mayıs 2024 tarihinde kermes yapmak için 847 öğrenciden öğrenci başına 300TL para toplatıldığı ve bu paralarla Kermes yapılacağı beyan ediliyor. 09 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak Kermes ’de ki! Davetiye üzerindeki yazıda “Lütfen Karnı Aç ve Cebi Dolu Geliniz.:)” yazısı çok şaşırtıcı. Bu konuyu görüştüğüm milli eğitim il müdürlüğündeki üst düzey yönetici Yeşilbayır İlköğretim Okulundaki KERMES ’in iptal ettirildiğini açıkladı.  Antalya Haber Takip haber merkezimize gelen 2. İhbarda ise Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliğince Kermesin iptal ettirilmediği ve ileri bir zaman ertelendiği 847 öğrenciden alınan 300TL ve tahminen 254.100 TL’nin velilere iade edilmeyeceği Yeşilbayır İlköğretim Okulu için kullanacağı iddiaları var. Yeşilbayır İlköğretim Okulunda Valilikçe ve Milli Eğitim İl Müdürlüğünce görevlendirilen müfettiş tarafından soruşturma devam ederken 2.’nci Kermes İddiaları düşündürücü. Ayrıca yapılan “Döşemealtı Yeşilbayır İlkokulunda Yolsuzluk İddiaları” başlıklı haber üzerine okul da velilere Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliğince çocuklar üzerinden Mobbing uyguladıkları iddiaları ayyuka çıktı.
www.antalyahabertakip.com haber sitemizde yapılan “Döşemealtı Yeşilbayır İlkokulunda Yolsuzluk İddiaları” başlıklı haber üzerine yeni ihbarlar gelmeye başladı.

antalyahabertakip.com - Yeşilbayır İlköğretim Okulunda milli eğitim il müdürlüğünce soruşturma devam ederken Okul Aile Birliği 09 Mayıs 2024 tarihinde kermes yapmak için 847 öğrenciden öğrenci başına 300TL para toplatıldığı ve bu paralarla Kermes yapılacağı beyan ediliyor.

09 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak Kermes ’de ki!

Davetiye üzerindeki yazıda “Lütfen Karnı Aç ve Cebi Dolu Geliniz.:)” yazısı çok şaşırtıcı.

Bu konuyu görüştüğüm milli eğitim il müdürlüğündeki üst düzey yönetici Yeşilbayır İlköğretim Okulundaki KERMES ’in iptal ettirildiğini açıkladı.

 Antalya Haber Takip haber merkezimize gelen 2. İhbarda ise Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliğince Kermesin iptal ettirilmediği ve ileri bir zaman ertelendiği 847 öğrenciden alınan 300TL ve tahminen 254.100 TL’nin velilere iade edilmeyeceği Yeşilbayır İlköğretim Okulu için kullanacağı iddiaları var.

Yeşilbayır İlköğretim Okulunda Valilikçe ve Milli Eğitim İl Müdürlüğünce görevlendirilen müfettiş tarafından soruşturma devam ederken 2.’nci Kermes İddiaları düşündürücü.

Ayrıca yapılan “Döşemealtı Yeşilbayır İlkokulunda Yolsuzluk İddiaları” başlıklı haber üzerine okul da velilere Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliğince çocuklar üzerinden Mobbing uyguladıkları iddiaları ayyuka çıktı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.