30.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı Başlıyor

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 27.01.2024 - 21:16, Güncelleme: 27.01.2024 - 21:16 2920+ kez okundu.
 

30.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı Başlıyor

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından düzenlenecek olan 30.Uluslararası Gıda ve içecek ihtisas Fuar ‘nın basın toplantısı yapıldı.
antalyahabertakip.com - ANFAŞ Başkanı Ali Bıdı fuar aracılığı ile Antalya' yı tüm dünyaya tanıtma fırsatı bulduklarını belirtirken, bu yıl fuara katılımın daha yüksek olacağını ifade etti. Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ANFAŞ Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, gazeteciler, ANFAŞ Başkan Ali Bıdı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Oldukça mütevazi bir ortamda yapılan basın toplantısı kahvaltı ile başladı. Ardından ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkan Ali Bıdı, gazetecilere hitap etti. Fuarların ihracatın görünmeyen kapısı olduğunu, şehrin tanıtımına ve ekonomisine katkısının çok büyük olduğunu belirten Başkan Ali Bıdı, "Tüm dünyayı buraya davet ettik, bu fuarlar bizim değil.  Antalya ‘nin. Antalya’yı tüm dünyaya tanıtıp alıcıyla satıcıyı bir araya getiriyoruz. Anadolu Aşçılar Federasyonu'nun partnerliğinde düzenleyeceğimiz fuarda, 300ün üzerinde katılımcıyı, Türkiye'den ve yurt dışından 70in üzerinde ülkeden gelecek 50 binden fazla profesyonel ziyaretçiyle bir araya getiriyoruz. ANFED desteğiyle, fuar kapsamında 22 work shop yapılacak. Bu work shoplarda, Akdeniz Bölgesi'nin değerli şefleri ile birlikte ülkemizin diğer bölgelerinden ve KKTC den şefler sunum yapacaklar. Toplamda 44 şef damak tadının zirvesine ulaştıracak. Açılış töreni ve şeflerin sunumu için özel bir alan hazırlandı. Değişik üniversitelerden öğrenciler de misafirlerimiz olacak. Fuarın üçüncü gününde de katılan firmalar onuruna konser verilecek. Dört gün boyunca da sektör panelleri düzenlenecek ve alanında uzman isimler bilgilendirme sunumlar yapacak. Fuara katılacak gastronomi, dizi ve sinema sanatçıları da organizasyona renk katacak. Etkinlik alanındaki şovlar yine büyüleyecek" diye konuştu.
Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından düzenlenecek olan 30.Uluslararası Gıda ve içecek ihtisas Fuar ‘nın basın toplantısı yapıldı.

antalyahabertakip.com - ANFAŞ Başkanı Ali Bıdı fuar aracılığı ile Antalya' yı tüm dünyaya tanıtma fırsatı bulduklarını belirtirken, bu yıl fuara katılımın daha yüksek olacağını ifade etti.

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ANFAŞ Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, gazeteciler, ANFAŞ Başkan Ali Bıdı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Oldukça mütevazi bir ortamda yapılan basın toplantısı kahvaltı ile başladı.

Ardından ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkan Ali Bıdı, gazetecilere hitap etti. Fuarların ihracatın görünmeyen kapısı olduğunu, şehrin tanıtımına ve ekonomisine katkısının çok büyük olduğunu belirten Başkan Ali Bıdı, "Tüm dünyayı buraya davet ettik, bu fuarlar bizim değil.  Antalya ‘nin. Antalya’yı tüm dünyaya tanıtıp alıcıyla satıcıyı bir araya getiriyoruz.

Anadolu Aşçılar Federasyonu'nun partnerliğinde düzenleyeceğimiz fuarda, 300ün üzerinde katılımcıyı, Türkiye'den ve yurt dışından 70in üzerinde ülkeden gelecek 50 binden fazla profesyonel ziyaretçiyle bir araya getiriyoruz. ANFED desteğiyle, fuar kapsamında 22 work shop yapılacak. Bu work shoplarda, Akdeniz Bölgesi'nin değerli şefleri ile birlikte ülkemizin diğer bölgelerinden ve KKTC den şefler sunum yapacaklar. Toplamda 44 şef damak tadının zirvesine ulaştıracak. Açılış töreni ve şeflerin sunumu için özel bir alan hazırlandı. Değişik üniversitelerden öğrenciler de misafirlerimiz olacak. Fuarın üçüncü gününde de katılan firmalar onuruna konser verilecek. Dört gün boyunca da sektör panelleri düzenlenecek ve alanında uzman isimler bilgilendirme sunumlar yapacak. Fuara katılacak gastronomi, dizi ve sinema sanatçıları da organizasyona renk katacak. Etkinlik alanındaki şovlar yine büyüleyecek" diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.