Adem Murat Yücel’e Nazmi Yüksel Şoku

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 25.01.2024 - 21:02, Güncelleme: 25.01.2024 - 21:02 3411+ kez okundu.
 

Adem Murat Yücel’e Nazmi Yüksel Şoku

Nazmi Yüksel başarıyla sürdürdüğü Alanya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek İyi Partiye katıldı.
antalyahabertakip.com - Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in listesinden meclis üyesi adayı oldu. İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olabilmek için 10 yıldır yürüttüğü Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Nazmi Yüksel memuriyete dönmek yerine İyi Parti Alanya Belediye Başkan adayı Mehmet Şahin ile görüşüp, Belediye Meclis Üyeliği teklifini kabul etti.  Yüksel, bugün İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na gelerek resmen katılım sağladı. 25 Ocak’ta İlçe Seçim Kurulu’na sunulacak meclis listesinde ilk sıralarda yer alacak olan Yüksel İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ve rozeti de takıldı. Partideki buluşmaya İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, Cafer Uyar, Meclis Üyesi Alper Kan ve partililer katıldı.
Nazmi Yüksel başarıyla sürdürdüğü Alanya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek İyi Partiye katıldı.

antalyahabertakip.com - Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in listesinden meclis üyesi adayı oldu.

İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olabilmek için 10 yıldır yürüttüğü Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Nazmi Yüksel memuriyete dönmek yerine İyi Parti Alanya Belediye Başkan adayı Mehmet Şahin ile görüşüp, Belediye Meclis Üyeliği teklifini kabul etti.  Yüksel, bugün İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na gelerek resmen katılım sağladı.

25 Ocak’ta İlçe Seçim Kurulu’na sunulacak meclis listesinde ilk sıralarda yer alacak olan Yüksel İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ve rozeti de takıldı.

Partideki buluşmaya İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, Cafer Uyar, Meclis Üyesi Alper Kan ve partililer katıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.