Kaş Sinneli’de 5 Kilometrelik Yol Çalışması

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 28.02.2023 - 17:09, Güncelleme: 28.02.2023 - 17:09 3404+ kez okundu.
 

Kaş Sinneli’de 5 Kilometrelik Yol Çalışması

Antalya’nın Kaş ilçesi Sinneli Mahallesi’nde alt yapı ve stabilize yol çalışması yapılıyor.
Antalya’nın Kaş ilçesi Sinneli Mahallesi’nde alt yapı ve stabilize yol çalışması yapılıyor. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatıyla Sinneli Mahallesi’nde başlatılan 5 kilometrelik yol çalışması devam ediyor. Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce bu çerçevede sokaklarda ve ara yollarda stabilize ve ihtiyaç duyulan noktalarda büz çalışması gerçekleştiriliyor.   Başkan Mutlu Ulutaş, bölgeye giderek, konuyla ilgili incelemelerde bulundu. Çalışmanın sürdüğünü hatırlatan Başkan Ulutaş, tamamlandığında vatandaşların ulaşımda yaşadığı sıkıntının çözüme kavuşacağını belirtti. Mahalle sakinleri ise yürütülen çalışma dolayısıyla Başkan Ulutaş’a teşekkür etti.
Antalya’nın Kaş ilçesi Sinneli Mahallesi’nde alt yapı ve stabilize yol çalışması yapılıyor.

Antalya’nın Kaş ilçesi Sinneli Mahallesi’nde alt yapı ve stabilize yol çalışması yapılıyor.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatıyla Sinneli Mahallesi’nde başlatılan 5 kilometrelik yol çalışması devam ediyor.

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce bu çerçevede sokaklarda ve ara yollarda stabilize ve ihtiyaç duyulan noktalarda büz çalışması gerçekleştiriliyor.  

Başkan Mutlu Ulutaş, bölgeye giderek, konuyla ilgili incelemelerde bulundu. Çalışmanın sürdüğünü hatırlatan Başkan Ulutaş, tamamlandığında vatandaşların ulaşımda yaşadığı sıkıntının çözüme kavuşacağını belirtti.

Mahalle sakinleri ise yürütülen çalışma dolayısıyla Başkan Ulutaş’a teşekkür etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.