Demre’de Deprem Risk Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 22.02.2023 - 20:01, Güncelleme: 22.02.2023 - 20:01 4019+ kez okundu.
 

Demre’de Deprem Risk Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Demre Belediyesinin Organize ettiği Demre’de Deprem Risk Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
Demre’nin 1. Derece Deprem bölgesi olması nedeniyle Demre belediyesi Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Ali Çeltik ve Bölgedeki Jeoloji ve İnşaat Mühendisleri, Mimarlar, Yapı Denetim firmalarının ve Müteahhitlerin katılımıyla Deprem Risk Değerlendirme toplantısı yaptı.   Toplanan Heyet bölgede yapılacak tedbirler,  önlemler, tespitler ve bulgular değerlendirilerek uygun bir planlama hazırlığını başlattı. Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya . “İlçemizin 1. derece deprem bölgesi olması sebebiyle Belediyemizin organize ettiği, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanımız Sn. Bayram Ali Çeltik'in katılımı ile ilçemiz genelindeki jeoloji mühendisleri, inşaat mühendisleri, mimarlar, yapı denetim firmaları ve müteahhitlerin katılımları ile Deprem Risk Değerlendirme Toplantısı’nın ilkini gerçekleştirdik.    Alınabilecek önlem ve tedbirleri görüşüp, yapılan çalışmaları ve elde edilen bulguları değerlendirdik. Demre’mizi ortak akıl ve bilimle depremden koruyacağız.” dedi
Demre Belediyesinin Organize ettiği Demre’de Deprem Risk Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Demre’nin 1. Derece Deprem bölgesi olması nedeniyle Demre belediyesi Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Ali Çeltik ve Bölgedeki Jeoloji ve İnşaat Mühendisleri, Mimarlar, Yapı Denetim firmalarının ve Müteahhitlerin katılımıyla Deprem Risk Değerlendirme toplantısı yaptı.  

Toplanan Heyet bölgede yapılacak tedbirler,  önlemler, tespitler ve bulgular değerlendirilerek uygun bir planlama hazırlığını başlattı.

Demre Belediye Başkanı Av. Okan Kocakaya . “İlçemizin 1. derece deprem bölgesi olması sebebiyle Belediyemizin organize ettiği, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanımız Sn. Bayram Ali Çeltik'in katılımı ile ilçemiz genelindeki jeoloji mühendisleri, inşaat mühendisleri, mimarlar, yapı denetim firmaları ve müteahhitlerin katılımları ile Deprem Risk Değerlendirme Toplantısı’nın ilkini gerçekleştirdik. 

 

Alınabilecek önlem ve tedbirleri görüşüp, yapılan çalışmaları ve elde edilen bulguları değerlendirdik. Demre’mizi ortak akıl ve bilimle depremden koruyacağız.” dedi

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.