Antalya Kızılay Şubesinden Açıklama

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 17.02.2023 - 18:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 18:45 3349+ kez okundu.
 

Antalya Kızılay Şubesinden Açıklama

Şuanda da afetzede kaydını gerçekleştiren afetzedelerimize gıda kolisi desteği sağlamaya devam ediyoruz.
Antalya Spor Salonu Güney Kapısında; Ayni bağış tasnifin gerçekleştirildiği bu alanda gelen bağışları Gıda, Battaniye, sıfır, ikinci el, hijyen, Elektronik, ilaç ve hırdavat olarak sınıflandırdık gelen bağışlarımızın gönüllülerimiz tarafından özenli paketlenmesinin ardından afet bölgesine fırlarımızın şevki sürüyor. Bugüne değin Kızılay olarak Valilik koordinasyonunda bölgeye 2 adet kargo uçağı ve 20 tır yardım malzemesi ulaştırılmıştır. Şuanda da afetzede kaydını gerçekleştiren afetzedelerimize gıda kolisi desteği sağlamaya devam ediyoruz. Antalya Spor Salonu Kuzey Kapısı AFAD Koordinasyon Merkezi ve AFAD İl Binasında; Afetzedelerimizin kayıt işlemlerinin gerçekleştirme sürecinde bu alanda yedi yirmi dört esası ile yiyecek ve içecek ikramı gerçekleştiriyoruz. Bu yiyecekler; sıcak yemek, döner ekmek, sandviç, simit, poğaça, kraker, kek çeşitleri, süt çeşitleri, meyve suyu çeşitleri, su, çay ve kahvedir. Kayıt işlemleri sırasında afetzedelerimizin çocukları ile ilgilenmek çocuklarımıza psikososyal destek sağlamak amacı ile bu alanda "Çocuk Dostu Alan" kurulmuştur. Afetzedelerimizin ilk etaptaki temel ihtiyaçları olan bebek bezi, hijyen peti, bebek maması, biberon, iç giyim malzemesi temin ederek afetzedelerimize ulaştırıyoruz. Kurmuş olduğumuz Mobil Butik Tırımız ile Antalya ilimizde konaklamaları sağlanan afetzedelerimizin ikincil ihtiyaçlarını konaklama alanlarına ulaştırıyoruz. Bu butik içerisinde iç giyim, dış giyim, hijyen ve temizlik malzemeleri yer almaktadır. Afetin ilk anında ilimizden yola çıkan mobil aşevimiz Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde gıda desteğine devam etmektedir. Türk Kızılay Antalya olarak altı farklı lokasyonda günlük ortalama 80 gönüllümüzle yedi yirmi dört hizmet esasına dayalı olarak afetzede misafirlerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamaktayız.
Şuanda da afetzede kaydını gerçekleştiren afetzedelerimize gıda kolisi desteği sağlamaya devam ediyoruz.

Antalya Spor Salonu Güney Kapısında; Ayni bağış tasnifin gerçekleştirildiği bu alanda gelen bağışları Gıda, Battaniye, sıfır, ikinci el, hijyen, Elektronik, ilaç ve hırdavat olarak sınıflandırdık gelen bağışlarımızın gönüllülerimiz tarafından özenli paketlenmesinin ardından afet bölgesine fırlarımızın şevki sürüyor. Bugüne değin Kızılay olarak Valilik koordinasyonunda bölgeye 2 adet kargo uçağı ve 20 tır yardım malzemesi ulaştırılmıştır.

Şuanda da afetzede kaydını gerçekleştiren afetzedelerimize gıda kolisi desteği sağlamaya devam ediyoruz.

Antalya Spor Salonu Kuzey Kapısı AFAD Koordinasyon Merkezi ve AFAD İl Binasında; Afetzedelerimizin kayıt işlemlerinin gerçekleştirme sürecinde bu alanda yedi yirmi dört esası ile yiyecek ve içecek ikramı gerçekleştiriyoruz.

Bu yiyecekler; sıcak yemek, döner ekmek, sandviç, simit, poğaça, kraker, kek çeşitleri, süt çeşitleri, meyve suyu çeşitleri, su, çay ve kahvedir. Kayıt işlemleri sırasında afetzedelerimizin çocukları ile ilgilenmek çocuklarımıza psikososyal destek sağlamak amacı ile bu alanda "Çocuk Dostu Alan" kurulmuştur. Afetzedelerimizin ilk etaptaki temel ihtiyaçları olan bebek bezi, hijyen peti, bebek maması, biberon, iç giyim malzemesi temin ederek afetzedelerimize ulaştırıyoruz. Kurmuş olduğumuz Mobil Butik Tırımız ile Antalya ilimizde konaklamaları sağlanan afetzedelerimizin ikincil ihtiyaçlarını konaklama alanlarına ulaştırıyoruz. Bu butik içerisinde iç giyim, dış giyim, hijyen ve temizlik malzemeleri yer almaktadır. Afetin ilk anında ilimizden yola çıkan mobil aşevimiz Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde gıda desteğine devam etmektedir. Türk Kızılay Antalya olarak altı farklı lokasyonda günlük ortalama 80 gönüllümüzle yedi yirmi dört hizmet esasına dayalı olarak afetzede misafirlerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.