Başkan Kara’dan İmamoğlu’na Güçlü Destek: Manavgat Sandık Başında

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 24.03.2025 - 21:10, Güncelleme: 24.03.2025 - 21:10 4019 kez okundu.
 

Başkan Kara’dan İmamoğlu’na Güçlü Destek: Manavgat Sandık Başında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından cumhurbaşkanı adayını belirlemek için düzenlenen ön seçim, 23 Mart Pazar günü Türkiye genelinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
antalyahabertakip.com - Seçim kapsamında Manavgat’ta da farklı mahallelere kurulan 11 farklı sandık alanında binlerce partili oy kullanırken, parti üyesi olmayanlar için oluşturulan dayanışma sandıklarında da yoğun bir katılım vardı. En büyük katılımın gerçekleştiği noktalardan biri ise Manavgat Atatürk Kültür Merkezi oldu. Vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI KARA’DAN İMAMOĞLU’NA TAM DESTEK Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara da CHP’nin ön seçiminde Ekrem İmamoğlu’na olan desteğini göstermek amacıyla sandık başına gitti. Başkan Kara, oy kullanmak için gelen vatandaşlarla sohbet ederek onların görüşlerini dinledi. Vatandaşların seçim sürecine büyük ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kara, şunları söyledi: “Binlerce hemşehrimiz, Atatürk Kültür Merkezimizi hınca hınç doldurdu. Oy hakkına sahip çıkan, demokrasiyi korumak adına iradesini sandığa yansıtan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekrem İmamoğlu yalnız değildir, bizler buradayız ve onunla birlikteyiz.” Tüm il ve ilçelerde kurulan 5 bin 600 sandıkta sabah 08:00’de başlayan oy verme işlemi, saat 19:00’da sona erdi. Manavgat’ta toplamda 60 binin üzerinde yurttaş, Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla oy kullanmak için sandık başına gitti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından cumhurbaşkanı adayını belirlemek için düzenlenen ön seçim, 23 Mart Pazar günü Türkiye genelinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

antalyahabertakip.com - Seçim kapsamında Manavgat’ta da farklı mahallelere kurulan 11 farklı sandık alanında binlerce partili oy kullanırken, parti üyesi olmayanlar için oluşturulan dayanışma sandıklarında da yoğun bir katılım vardı. En büyük katılımın gerçekleştiği noktalardan biri ise Manavgat Atatürk Kültür Merkezi oldu. Vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI KARA’DAN İMAMOĞLU’NA TAM DESTEK

Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara da CHP’nin ön seçiminde Ekrem İmamoğlu’na olan desteğini göstermek amacıyla sandık başına gitti. Başkan Kara, oy kullanmak için gelen vatandaşlarla sohbet ederek onların görüşlerini dinledi. Vatandaşların seçim sürecine büyük ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kara, şunları söyledi:

“Binlerce hemşehrimiz, Atatürk Kültür Merkezimizi hınca hınç doldurdu. Oy hakkına sahip çıkan, demokrasiyi korumak adına iradesini sandığa yansıtan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekrem İmamoğlu yalnız değildir, bizler buradayız ve onunla birlikteyiz.”

Tüm il ve ilçelerde kurulan 5 bin 600 sandıkta sabah 08:00’de başlayan oy verme işlemi, saat 19:00’da sona erdi. Manavgat’ta toplamda 60 binin üzerinde yurttaş, Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla oy kullanmak için sandık başına gitti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
ddenen