75 Yaşındaki Evsiz Vatandaşa Kepez Şefkati

antalyahabertakip.com - Başkan Kocagöz, yaşam mücadelesi veren bir vatandaşa daha yardım elini uzattı.

Kepez Belediyesi, sokakta yaşayan 59 yaşındaki Ali Tanyerli’ye, barınma, tedavi ve iş imkânı sağlanarak, yeniden topluma kazandırdı. Maddi imkansızlıktan ve bakacak kimsesi olmadığından 4 yıldır inşaat halindeki binalarda ve sokaklarda kalan Adem Ali Kaymakçı da, yeni bir yaşama başlamak için Kepez Belediyesi’nden yardım istedi.

Kocagöz, evsiz vatandaşı makamında ağırladı
Kepez Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde bir süre misafir edilen Kaymakçı’yı, daha sonra Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, makamında misafir etti. Başkan Mesut Kocagöz, yakından ilgilendiği Kaymakçı’nın isteklerini dinledi. Barınma olanağı bulunmayan kimsesizlere ve evsizlere kucak açmaya, yardım eli uzatmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kocagöz, Adem Ali Kaymakçı’nın sağlık, barınma ve kişisel ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Sağlık, kişisel bakım ve barınma desteği
Ziyaretinin ardından kalacak yeri olmayan vatandaş, Belediye Sağlık Merkezi’nde kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirildi.  Kişisel hijyen bakımı yaptırılan Kaymakçı’ya, yeni elbiseler alındı. Adem Ali Kaymakçı, kalıcı barınma yeri sağlanıncaya kadar, Kepez Belediyesi Hasta Yakınları Konuk Evi’ne yerleştirildi.  Sıcak bir yuvaya kavuşmaktan dolayı mutlu olan Kaymakçı,  Başkan Mesut Kocagöz’e ve bürokratlarına teşekkür etti.