Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan’dan 19 Eylül Gaziler Günü” Mesajı

antalyahabertakip.com - Kahraman Gazilerimiz istiklal ve istikbalimizin teminatıdır. Göstermiş oldukları cesaret, feraset ve kahramanlıklar dillerde sayısız türkü, gönüllerde eşsiz payedir. 

Biz “ölürsek Şehit, kalırsak Gazi oluruz” diyen bir milletiz. Her birimiz bir şehit, bir gazi namzediyiz. Kurtuluş mücadelemizin Başkahramanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün "Ya İstiklal Ya Ölüm" sözü parolamız, rengini şehit ve gazilerimizin mübarek kanlarından alan Şanlı Bayrağımız pusulamızdır. Destansı tarihimizin yaşayan abideleri gazilerimiz başımızın tacı, onların büyük bedeller ödeyerek kazandıkları ve bize emanet ettikleri bu cennet vatanı ilelebet korumak boynumuzun borcudur.

Kuruluşundan bu yana milli birlik ve beraberliğin vazgeçilmezliğini ilke edinmiş bir teşkilatın mensupları olarak, milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla şehitlerimizin yakınlarının ve gazilerimizin her daim yanlarında olmak ve Ay-Yıldızlı Bayrağımızı ilelebet dalgalandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazi ve Malullerimizin 'Gaziler Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.