Frea Diamond’a Görkemli Açılış

antalyahabertakip.com - Alper Kayan ve Halil Bağrıyanık’ın ortak girişimiyle Şirinyalı’da açılan Frea Diamond & Jewellery mağazası, DRN Ajans PR tarafından organize edilen şık bir açılış davetiyle kapılarını açtı. Bu özel organizasyona Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanı Bilal Köleoğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı, ATSO Meclis üyesi ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Ömer GİLAN başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Açılışta misafirler trio eşliğinde keyifli saatler geçirirken, Frea Diamond’ın birbirinden özel tasarımlardan oluşan ürünlerini de inceleme fırsatı yakaladılar. Her zevke hitap eden değerli takılar ürettiklerine vurgu yapan ortaklar; Alper Kayan ve Halil Bağrıyanık, “Frea Diamond olarak özel tasarım ürünlerimizi; güncel, modern, şık ve yenilikçi çizgilerle oluşturduk ve oluşturmaya devam ediyoruz. Mağazamızda da müşterilerimizin pırlanta ve altın konusunda her türlü beklentisine cevap bulabilecekleri bir ortam sağladığımıza inanıyoruz. Ayrıca atölyemizde sipariş üzerine kişiye özel mücevherler üretiyoruz. Bu noktada kişiyi anlama ve zevkle taşıyacağı özgün mücevherler üretme konusunda da son derece iddialıyız” açıklamasında bulundular.

 Davetlilerine sürpriz hediyeler de hazırlayan Frea Diamond & Jewellery, Antalya’ya mücevher ve değerli takı konusunda yeni bir anlayış getirmek amacıyla yola çıktıklarını ifade ettiler.