Darp Olayına Adem Murat Yücel’den Örtbas İddiaları

antalyahabertakip.com - Demirtaş Düğün Salonu’nda kardeşinin düğününde verdiği Ünalan karakolda verdiği ifadeye göre Adem Murat Yücel, ilçe başkanı Sünbül ve Ekibiyle kavgaya edildiği ve kendilerine yumruk atılarak dişlerinin kırıldığı iddia edilmişti ve şikayetçi olmuştu.

Adem Murat Yücel ve İlçe Başkanından bu sabah aldığı yoğun baskılar üzerine yeni bir açıklama yaparak, “Kavgada Mustafa Sünbül bizi dövmedi, tam aksine bizi ayırmaya çalıştı” diyerek basında ifadesini değiştirdi.  Bu ifadede’ nin değiştirilmesi konusunda Yücel Başkan ve Sünbül Başkanın ciddi bir baskı yaptığı ve korkutulduğu iddiaları tepki aldı.

Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde lokantacı Ali Ünalan’ın düğününde yaşanan kavgada MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül’ ün Levent Ünalan’a yumruk atıp, dişlerini kırdığı yönünde iddiaları ve şikayetlerinin sonrasında Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de o insanlardan özür dilediği iddialarının akabinde dün akşam jandarmaya giderek ifadelerini de geri çekmeleri dikkat çekti...

Ailevi sebeplerden dolayı çıkan kavgada dişleri kırılan Levent Ünalan, bu olayla ilgili MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ’ün suçlanması ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ise isminin karıştırılmasına üzüldüklerini söylemesi kendilerinin korkutulduğu iddialarını güçlendirdi.  Oysa aynı şahıs dün akşam jandarmada verdiği ifadede Mustafa Sünbül’ü suçlayan bir ifade vermişti. Karakolda verdiği ilk ifadeyi yalanlaması kafaları karıştırdı.

İşte O ifade: