Ziraat Mühendisi Ve Tarım Danışmanlarından Oluşan 90 Kişiye Eğitim Verildi

Asayiş 17.04.2019 - 22:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2199+ kez okundu.
 

Ziraat Mühendisi Ve Tarım Danışmanlarından Oluşan 90 Kişiye Eğitim Verildi

90 Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanına İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım eğitimi gerçekleştirildi.
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün Tarım danışmanları ve Serbest çalışan Ziraat Mühendislerine yönelik olarak başlattığı eğitim hamlesinin beşinci etabında tarımın önemli bileşenlerinden birisi olan İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım eğitimine 90 Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanı katıldı. Eğitimde, Ülkemizde İyi Tarım Uygulamaları, İyi Tarım Uygulamaları Belgelendirme Prosedürü, İyi Tarım Uygulamaları Kontrol Noktaları ve Uygunluk Kriterleri, Ülkemizde Organik Tarım, Organik Tarım Belgelendirme Prosedürü, İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarımda Devlet Destekleri konularında Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanlarından oluşan 90 kişiye eğitim verildi.  Eğitim alan 90 ziraat mühendisi ve tarım danışmanı katılım belgelerini aldıktan sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.
90 Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanına İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım eğitimi gerçekleştirildi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün Tarım danışmanları ve Serbest çalışan Ziraat Mühendislerine yönelik olarak başlattığı eğitim hamlesinin beşinci etabında tarımın önemli bileşenlerinden birisi olan İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım eğitimine 90 Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanı katıldı.

Eğitimde, Ülkemizde İyi Tarım Uygulamaları, İyi Tarım Uygulamaları Belgelendirme Prosedürü, İyi Tarım Uygulamaları Kontrol Noktaları ve Uygunluk Kriterleri, Ülkemizde Organik Tarım, Organik Tarım Belgelendirme Prosedürü, İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarımda Devlet Destekleri konularında Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanlarından oluşan 90 kişiye eğitim verildi.  Eğitim alan 90 ziraat mühendisi ve tarım danışmanı katılım belgelerini aldıktan sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.