Yolumuz Bir, Amacımız Bir

Politika 13.02.2019 - 20:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2084+ kez okundu.
 

Yolumuz Bir, Amacımız Bir

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’i Konyaaltı Belediyesi’ndeki makamında ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen “Biz beraber Büyükşehir’i alacağız, ellerini ovuşturanların elleri boş kalacak” dedi.
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’le bir araya gelen Esen, “Biz aynı hedefe yürüyen yoldaşlarız. Yolumuz bir amacımız bir. Bunun dışında farklı amaçlar peşinde olup ellerini ovuşturanların elleri boş kalacak. Hedefimiz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Sayın Başkanımız Muhittin Böcek’i getirmektir. Bunu, Konyaaltı’nda ve diğer ilçelerimizde alacağımız sonuçlarla başaracağız. Durmadan çalışacağız. Konyaaltı için gösterdiğimiz gayretten fazlasını büyükşehir için göstereceğiz. Çünkü Antalya’mızın buna ihtiyacı var.” dedi. “SEN BEN YOK, BİZ VARIZ” Tek hedefinin CHP bayrağını daha ileri taşımak olduğunu belirten CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, “Siyasi geçmişim Konyaaltı’na hizmet etmekle geçti. Ben siyasi hayatımda kavgadan hep uzak durdum. Biz hep önümüze baktık ve dürüstçe işimizi yaptık. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Ziyaretinden dolayı Sayın Semih Esen’e teşekkür ediyorum. Parti içi kargaşa yaratacağını düşünen ve algı operasyonu yapanlar da hüsrana uğradı. Tüm çabanız boşuna. Biz tüm ilçe belediye başkan adaylarımızla uyum içerisinde çalışacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yapılan algı operasyonlarına da kimse itimat etmesin. Rehavete kapılmadan çalışacağız, birlik içerisinde çalışacağız ve kazanacağız. Çünkü sen ben yok biz varız” dedi. “ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANACAK” Seçim çalışmalarını daha yoğun bir şekilde sürdüreceklerini belirten Esen, “Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Sayın Muhittin Böcek ve ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte güzel bir sonuç elde edip Türkiye geneli sonuçlarımıza katkı sağlayacağız. Biz büyük bir ailenin içindeki kardeşleriz. O nedenle küskünlük dargınlık söz konusu olamaz. Biz birbirimizi biliyoruz. Bu durumdan nemalanmak isteyenleri de biliyoruz. Başkanımız da biliyor. Antalya’yı kazanamayacaklarını bildikleri için algı operasyonuna başladılar. Ama tekrar söylüyorum; el ovuşturanların elleri boş kalacak.” diye konuştu.
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’i Konyaaltı Belediyesi’ndeki makamında ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen “Biz beraber Büyükşehir’i alacağız, ellerini ovuşturanların elleri boş kalacak” dedi.

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’le bir araya gelen Esen, “Biz aynı hedefe yürüyen yoldaşlarız. Yolumuz bir amacımız bir. Bunun dışında farklı amaçlar peşinde olup ellerini ovuşturanların elleri boş kalacak. Hedefimiz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Sayın Başkanımız Muhittin Böcek’i getirmektir. Bunu, Konyaaltı’nda ve diğer ilçelerimizde alacağımız sonuçlarla başaracağız. Durmadan çalışacağız. Konyaaltı için gösterdiğimiz gayretten fazlasını büyükşehir için göstereceğiz. Çünkü Antalya’mızın buna ihtiyacı var.” dedi.

“SEN BEN YOK, BİZ VARIZ”

Tek hedefinin CHP bayrağını daha ileri taşımak olduğunu belirten CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, “Siyasi geçmişim Konyaaltı’na hizmet etmekle geçti. Ben siyasi hayatımda kavgadan hep uzak durdum. Biz hep önümüze baktık ve dürüstçe işimizi yaptık. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Ziyaretinden dolayı Sayın Semih Esen’e teşekkür ediyorum. Parti içi kargaşa yaratacağını düşünen ve algı operasyonu yapanlar da hüsrana uğradı. Tüm çabanız boşuna. Biz tüm ilçe belediye başkan adaylarımızla uyum içerisinde çalışacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yapılan algı operasyonlarına da kimse itimat etmesin. Rehavete kapılmadan çalışacağız, birlik içerisinde çalışacağız ve kazanacağız. Çünkü sen ben yok biz varız” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANACAK”

Seçim çalışmalarını daha yoğun bir şekilde sürdüreceklerini belirten Esen, “Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Sayın Muhittin Böcek ve ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte güzel bir sonuç elde edip Türkiye geneli sonuçlarımıza katkı sağlayacağız. Biz büyük bir ailenin içindeki kardeşleriz. O nedenle küskünlük dargınlık söz konusu olamaz. Biz birbirimizi biliyoruz. Bu durumdan nemalanmak isteyenleri de biliyoruz. Başkanımız da biliyor. Antalya’yı kazanamayacaklarını bildikleri için algı operasyonuna başladılar. Ama tekrar söylüyorum; el ovuşturanların elleri boş kalacak.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.