Yoldaşlar Sia Antik Kentine Pedal Çevirdi

Spor 18.04.2019 - 01:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2824+ kez okundu.
 

Yoldaşlar Sia Antik Kentine Pedal Çevirdi

Antalya Yoldaşlar Pedal Grubu Burdur Bucaktaki Sia Antik Kentine pedalladı.
Sabah erken saatlerde Güllük Ayın Kanza Parkından hareket eden Antalya Yoldaşlar Pedal Grubu Döşemealtı, Çubukbeli, Dağbeli Kasabası rotasını takip ederek Burdur Bucak Karaot Köyü sınırları içindeki Helenistik döneme ait bir Psidya şehri olan Sia Antik Kentine Ulaştı. Burada Mola vererek hem dinlenen hem de Antik kenti gezen grup üyeleri, daha sonra aynı güzergâhtan toplamda 140 km civarında pedal çevirerek akşam saatlerinde Antalya’ya geri döndü.
Antalya Yoldaşlar Pedal Grubu Burdur Bucaktaki Sia Antik Kentine pedalladı.

Sabah erken saatlerde Güllük Ayın Kanza Parkından hareket eden Antalya Yoldaşlar Pedal Grubu Döşemealtı, Çubukbeli, Dağbeli Kasabası rotasını takip ederek Burdur Bucak Karaot Köyü sınırları içindeki Helenistik döneme ait bir Psidya şehri olan Sia Antik Kentine Ulaştı.

Burada Mola vererek hem dinlenen hem de Antik kenti gezen grup üyeleri, daha sonra aynı güzergâhtan toplamda 140 km civarında pedal çevirerek akşam saatlerinde Antalya’ya geri döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.