Yaşlılarımız Başımızın Tacı

Gündem 20.03.2019 - 17:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2657+ kez okundu.
 

Yaşlılarımız Başımızın Tacı

Yaşlısı olmayan bir toplumun gencinin de olamayacağını dile getiren CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, "Yaşlılarımızın başımızın üstünde yeri var ve her zaman deneyimlerine ihtiyacımız var" dedi
Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Konyaaltı Yaşlı Kreşi'ni ziyaret eden Esen, yaşlılarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Bir toplumun kültürünü, geleneklerini ve bilgi aktarımının o toplumun büyükleri tarafından sağlandığını söyleyen Esen, "Büyüğü olmayan bir toplumun küçüğü de olmaz” değerlendirmesinde bulundu. BAŞIMIZDAN EKSİK OLMAYIN Büyüklerimizin hayatımızın her alanında var olmalarının kendilerine güven vereceğini ifade eden Esen, "Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" dedi. Esen konuşmalarını şöyle sürdürdü; " Sizlerin varlığı ve bilgisi, geçlerimizin enerjisiyle bir araya geldiğinde Türkiye'yi çok başka bir noktaya taşıyacaktır. Biz bunu 1919'da başlayıp Kurtuluş Savaşı sonrasına kadar devam eden süreçte gördük. Milli Mücadeleyi deneyimle ve o dönem genç olan dedelerimizin enerjisiyle birleştiren büyüklerimiz büyük başarılara imza attılar. Büyüklerimizin hayatlarını rahat bir şekilde  sürdürmeleri için üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Sizlerin varlığı bize her zaman güç veriyor. Türkiye'ye verdiğiniz hizmeti bıraktığınız noktada bayrağı sizden devralıp bilgi birikiminiz ışığında o bayrağı daha ileri taşıyacağız" EN İYİSİ KONYAALTI’NDA OLACAK ‘En iyisi Konyaaltı’nda olacak’ hedefi doğrultusunda ilçede yapacakları projelerin nokta atışı çalışmalar olacağını dile getiren Esen, “Biz, halkımız, esnafımız, büyüklerimiz, gençlerimiz ve kadınlarımız için Konyaaltı’nda her şeyin en iyisini yapacağız. İlçemizin coğrafi avantajları var. Bu avantajları kullanarak bölgemizi sadece Antalya’nın değil tüm Türkiye’nin de gözde kenti yapacağız. Projelerimizin hepsi buna yönektir. Aynı zamanda Antalya’ya ve bölgemize değer katacak projelerdir. Bunun yanında iş istihdamı sağlayacak çalışmalar yapacağız. Ülkemizin işsizlik oranı ortada. Yanlış politikalar yüzünden işsizlik had safhaya ulaştı. Elini sıktığımız her vatandaşımız bu sorunu dile getiriyor. Buna çözüm olmak adına üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.
Yaşlısı olmayan bir toplumun gencinin de olamayacağını dile getiren CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, "Yaşlılarımızın başımızın üstünde yeri var ve her zaman deneyimlerine ihtiyacımız var" dedi

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Konyaaltı Yaşlı Kreşi'ni ziyaret eden Esen, yaşlılarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Bir toplumun kültürünü, geleneklerini ve bilgi aktarımının o toplumun büyükleri tarafından sağlandığını söyleyen Esen, "Büyüğü olmayan bir toplumun küçüğü de olmaz” değerlendirmesinde bulundu.

BAŞIMIZDAN EKSİK OLMAYIN

Büyüklerimizin hayatımızın her alanında var olmalarının kendilerine güven vereceğini ifade eden Esen, "Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" dedi. Esen konuşmalarını şöyle sürdürdü; " Sizlerin varlığı ve bilgisi, geçlerimizin enerjisiyle bir araya geldiğinde Türkiye'yi çok başka bir noktaya taşıyacaktır. Biz bunu 1919'da başlayıp Kurtuluş Savaşı sonrasına kadar devam eden süreçte gördük. Milli Mücadeleyi deneyimle ve o dönem genç olan dedelerimizin enerjisiyle birleştiren büyüklerimiz büyük başarılara imza attılar. Büyüklerimizin hayatlarını rahat bir şekilde  sürdürmeleri için üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Sizlerin varlığı bize her zaman güç veriyor. Türkiye'ye verdiğiniz hizmeti bıraktığınız noktada bayrağı sizden devralıp bilgi birikiminiz ışığında o bayrağı daha ileri taşıyacağız"

EN İYİSİ KONYAALTI’NDA OLACAK

‘En iyisi Konyaaltı’nda olacak’ hedefi doğrultusunda ilçede yapacakları projelerin nokta atışı çalışmalar olacağını dile getiren Esen, “Biz, halkımız, esnafımız, büyüklerimiz, gençlerimiz ve kadınlarımız için Konyaaltı’nda her şeyin en iyisini yapacağız. İlçemizin coğrafi avantajları var. Bu avantajları kullanarak bölgemizi sadece Antalya’nın değil tüm Türkiye’nin de gözde kenti yapacağız. Projelerimizin hepsi buna yönektir. Aynı zamanda Antalya’ya ve bölgemize değer katacak projelerdir. Bunun yanında iş istihdamı sağlayacak çalışmalar yapacağız. Ülkemizin işsizlik oranı ortada. Yanlış politikalar yüzünden işsizlik had safhaya ulaştı. Elini sıktığımız her vatandaşımız bu sorunu dile getiriyor. Buna çözüm olmak adına üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.