Vedat Taşkıran’ın Hızına Yetişilemiyor

Politika 24.01.2019 - 18:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2630+ kez okundu.
 

Vedat Taşkıran’ın Hızına Yetişilemiyor

Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın Antalya Expo Center (ANFAŞ) ‘da organize ettiği Profesör Dr. Nihat Hatipoğlu’yla “Dua’ ya Davet” programına katıldı. Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran Antalya’nın yoğun yağışlı olmasına rağmen il ve ilçe yönetimiyle birlikte Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu yalnız bırakmadı. Yoğun bir ilginin olduğu etkinlikte Vedat Taşkıran’a ilgi gösteren vatandaşlar her zaman yanında olduklarını ifade ederek büyük destek verdiler. Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran daha fazla etkinlikte bir araya gelme temennisiyle dağılan kalabalıkla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip dertlerini dinleyen Taşkıran yoğunluğuna rağmen gelen davetleri geri çevirmeden ev gezilerine katıldı.

Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın Antalya Expo Center (ANFAŞ) ‘da organize ettiği Profesör Dr. Nihat Hatipoğlu’yla “Dua’ ya Davet” programına katıldı.

Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran Antalya’nın yoğun yağışlı olmasına rağmen il ve ilçe yönetimiyle birlikte Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu yalnız bırakmadı.

Yoğun bir ilginin olduğu etkinlikte Vedat Taşkıran’a ilgi gösteren vatandaşlar her zaman yanında olduklarını ifade ederek büyük destek verdiler.

Anavatan Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Vedat Taşkıran daha fazla etkinlikte bir araya gelme temennisiyle dağılan kalabalıkla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip dertlerini dinleyen Taşkıran yoğunluğuna rağmen gelen davetleri geri çevirmeden ev gezilerine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.