Tütüncü’ye Çocuklardan Sevgi Seli

Gündem 17.04.2019 - 22:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2980+ kez okundu.
 

Tütüncü’ye Çocuklardan Sevgi Seli

Kepez Belediye Meclis Üyesi Eşref Ural’ın teşekkür yemeğinde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu minicik çocukları kıpır kıpır eden sevgidir. Sevgi her şeyin temelidir.” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyesi Eşraf Ural’ın teşekkür yemeğine katıldı. Yüzüncü Yıl Park Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekte Başkan Tütüncü, çocukların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Çocukların yoğun ilgisi üzerine düğün salonuna çocukların ellerinden tutarak giren Başkan Tütüncü, masaya da etrafını çevreleyen minik hayranları ile beraber oturdu. Emeği geçenlere teşekkür Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Eşref Ural, seçim çalışmaları sırasında Başkan Tütüncü’nün hak ettiği yere gelmesinde özveri gösterenlere teşekkür etti. Gelecekte de beraber olacaklarını belirten Ural, davetlilere de katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çok güzel bir seçim kampanyası geçirdiklerini belirten Başkan Tütüncü de, “Bu benim 15’inci seçim kampanyamdı. Bu özel anı hiç unutmayacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkürler” dedi. Cennetin anahtarı sevgi Gece boyunca kendisini bir an bile yalnız bırakmayan çocukların mutlu yarınları için çalıştıklarını vurgulayan Tütüncü, ebeveynlerin çocuklarıyla, çocukların da gelecekte ebeveynleriyle gurur duymalarını istedi. İnanç ve anlayışımıza göre insanların yeryüzünde tanışıp bir araya geldiğini belirten Tütüncü, yeryüzünün cennete dönüşmesi için anahtarın sevgi olduğunun altını çizdi. Sevgi her şeyin temelidir İnsanların bir vesileyle tanıştığını ve birbirlerini sevdiğini belirten Tütüncü, bu seçim kampanyası döneminin birbirlerini yaklaştıran güzel bir an olduğunu söyledi. Tütüncü, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklar için de, “Bu minicik çocukları kıpır kıpır eden sevgidir. Sevgi her şeyin temelidir. Varlığın temelinde sevgi var.”dedi. Hayata çocuklar gibi bakmalı Dünyanın daha güzel bir yer olması için hayata çocuklar gibi bakmak gerektiğine işaret eden Tütüncü, konuşmasını şöyle tamamladı; “Birbirimize gönülden bağlanmak, elimizi uzatmak varken, neden anlamsız şekilde çekişmenin içinde gecemizi gündüzümüzü zehrediyoruz ki. Bakın çocuklar öyle yapmıyor. Sevdiklerine sevgisini söylüyor, hiç bize farklı gözle bakarlar mı diye düşünmüyorlar. Kalpleriyle gönülleriyle hareket ediyorlar. Sevgi her şeyin temelinde var. Filozoflar yitik cennetin nerede olduğunu yüzyıllarca aramışlar. Ben biliyorum nerede olduğunu. Nimetleriyle, gecesiyle gündüzüyle, yazıyla kışıyla, güzellikleriyle tam da yaşadığımız yerdir cennet. Biz yitik cenneti cehenneme çevirmek için, politik kaygılarla, düşmanlıklarla, birbirimizden hep uzaklaşmışız. Biz birbirimize gönüllerimizi açtıkça her şey daha güzel olacak.”

Kepez Belediye Meclis Üyesi Eşref Ural’ın teşekkür yemeğinde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu minicik çocukları kıpır kıpır eden sevgidir. Sevgi her şeyin temelidir.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyesi Eşraf Ural’ın teşekkür yemeğine katıldı. Yüzüncü Yıl Park Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekte Başkan Tütüncü, çocukların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Çocukların yoğun ilgisi üzerine düğün salonuna çocukların ellerinden tutarak giren Başkan Tütüncü, masaya da etrafını çevreleyen minik hayranları ile beraber oturdu.

Emeği geçenlere teşekkür

Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Eşref Ural, seçim çalışmaları sırasında Başkan Tütüncü’nün hak ettiği yere gelmesinde özveri gösterenlere teşekkür etti. Gelecekte de beraber olacaklarını belirten Ural, davetlilere de katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çok güzel bir seçim kampanyası geçirdiklerini belirten Başkan Tütüncü de, “Bu benim 15’inci seçim kampanyamdı. Bu özel anı hiç unutmayacağım, hepinize ayrı ayrı teşekkürler” dedi.

Cennetin anahtarı sevgi

Gece boyunca kendisini bir an bile yalnız bırakmayan çocukların mutlu yarınları için çalıştıklarını vurgulayan Tütüncü, ebeveynlerin çocuklarıyla, çocukların da gelecekte ebeveynleriyle gurur duymalarını istedi. İnanç ve anlayışımıza göre insanların yeryüzünde tanışıp bir araya geldiğini belirten Tütüncü, yeryüzünün cennete dönüşmesi için anahtarın sevgi olduğunun altını çizdi.

Sevgi her şeyin temelidir

İnsanların bir vesileyle tanıştığını ve birbirlerini sevdiğini belirten Tütüncü, bu seçim kampanyası döneminin birbirlerini yaklaştıran güzel bir an olduğunu söyledi. Tütüncü, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklar için de, “Bu minicik çocukları kıpır kıpır eden sevgidir. Sevgi her şeyin temelidir. Varlığın temelinde sevgi var.”dedi.

Hayata çocuklar gibi bakmalı

Dünyanın daha güzel bir yer olması için hayata çocuklar gibi bakmak gerektiğine işaret eden Tütüncü, konuşmasını şöyle tamamladı; “Birbirimize gönülden bağlanmak, elimizi uzatmak varken, neden anlamsız şekilde çekişmenin içinde gecemizi gündüzümüzü zehrediyoruz ki. Bakın çocuklar öyle yapmıyor. Sevdiklerine sevgisini söylüyor, hiç bize farklı gözle bakarlar mı diye düşünmüyorlar. Kalpleriyle gönülleriyle hareket ediyorlar. Sevgi her şeyin temelinde var. Filozoflar yitik cennetin nerede olduğunu yüzyıllarca aramışlar. Ben biliyorum nerede olduğunu. Nimetleriyle, gecesiyle gündüzüyle, yazıyla kışıyla, güzellikleriyle tam da yaşadığımız yerdir cennet. Biz yitik cenneti cehenneme çevirmek için, politik kaygılarla, düşmanlıklarla, birbirimizden hep uzaklaşmışız. Biz birbirimize gönüllerimizi açtıkça her şey daha güzel olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.