Tütüncü, Biz Kalpler Ve Gönüller Kazandık

Gündem 26.03.2019 - 21:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2762+ kez okundu.
 

Tütüncü, Biz Kalpler Ve Gönüller Kazandık

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayatta en önemli olanın kalpler ve gönüller kazanabilmek olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz 10 yıllık zaman zarfında aslında yaptığımız şey buydu. Kalpler ve gönüller kazanabilmekti.”dedi.
Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, belediye meclis üyesi adayı Eşref Ural’ın düzenlediği kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya geldi. Zafer Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Başkan Tütüncü, gönül dünyasını süsleyen unsurların farklı olabileceğini, önemli olanın ise kalplerde beslenen güzellikler ve sevgiler olduğunu söyledi.  Herkesin hayata farklı yerlerden bakabileceğine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Duygularımız düşüncelerimiz, gönül dünyamızı süsleyen unsurlar farklı olabilir. Ama bu bizim zenginliğimizdir. Biz kalpten kalbe bir yol bulmayı birbirimiz için değerli olduğunu bildiğimiz sürece ve insanı insanın Kabesi olarak gördüğümüz sürece sevginin tohumlarını gönüllere eke eke, sevgiye dayalı bir toplum kurabiliriz. Aslında yeryüzünde insan oğlunun yolculuğunun da bu olduğunu düşünüyorum. “ dedi. Yeni dönemde 123 proje Hayatta en önemli olanın kalpler ve gönüller kazanabilmek olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Geçtiğimiz 10 yıllık zaman zarfında aslında yaptığımız şey buydu. Kalpler ve gönüller kazanabilmekti. Biz gönüllere girerek hemşehrilerimizin sevgisini kazandık. Yaptığımız her hizmetimizde önceliğimiz hemşehrilerimiz oldu. Şimdi de önümüzdeki 5 yıllık süreç için 123 proje ile ilçemizin nerede olması gerektiğini planlıyoruz. Ortaya koyduğumuz bu hayalleri 2009’da ve 2014’de nasıl ki daha fazlasıyla yerine getirdiysek, şimdi  de yeni projeler ve hedefler için  halkımızdan yetki talep ediyoruz.” diye konuştu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayatta en önemli olanın kalpler ve gönüller kazanabilmek olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz 10 yıllık zaman zarfında aslında yaptığımız şey buydu. Kalpler ve gönüller kazanabilmekti.”dedi.

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, belediye meclis üyesi adayı Eşref Ural’ın düzenlediği kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya geldi. Zafer Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Başkan Tütüncü, gönül dünyasını süsleyen unsurların farklı olabileceğini, önemli olanın ise kalplerde beslenen güzellikler ve sevgiler olduğunu söyledi.  Herkesin hayata farklı yerlerden bakabileceğine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Duygularımız düşüncelerimiz, gönül dünyamızı süsleyen unsurlar farklı olabilir. Ama bu bizim zenginliğimizdir. Biz kalpten kalbe bir yol bulmayı birbirimiz için değerli olduğunu bildiğimiz sürece ve insanı insanın Kabesi olarak gördüğümüz sürece sevginin tohumlarını gönüllere eke eke, sevgiye dayalı bir toplum kurabiliriz. Aslında yeryüzünde insan oğlunun yolculuğunun da bu olduğunu düşünüyorum. “ dedi.

Yeni dönemde 123 proje

Hayatta en önemli olanın kalpler ve gönüller kazanabilmek olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Geçtiğimiz 10 yıllık zaman zarfında aslında yaptığımız şey buydu. Kalpler ve gönüller kazanabilmekti. Biz gönüllere girerek hemşehrilerimizin sevgisini kazandık. Yaptığımız her hizmetimizde önceliğimiz hemşehrilerimiz oldu. Şimdi de önümüzdeki 5 yıllık süreç için 123 proje ile ilçemizin nerede olması gerektiğini planlıyoruz. Ortaya koyduğumuz bu hayalleri 2009’da ve 2014’de nasıl ki daha fazlasıyla yerine getirdiysek, şimdi  de yeni projeler ve hedefler için  halkımızdan yetki talep ediyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.