Turizm Şoförlerine Sezon Hazırlığı Eğitimi

Asayiş 28.02.2019 - 21:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2704+ kez okundu.
 

Turizm Şoförlerine Sezon Hazırlığı Eğitimi

Vali Yardımcısı Nurettin Ateş Turizm Şoförleri Eğitim Toplantısına katıldı. “Sizin en küçük hatanız ülkemizin hatası oluyor. Ama en küçük bir güzel olayınız da ülkemizin imajını güçlendiriyor” dedi.
Turizmde Yol Güvenliği ve Turizm Şoförlerinin Eğitimi toplantısı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Atatürk Konferans Salonu’nda yapıldı.  Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği eğitim toplantısına Vali Yardımcısı Nurettin Ateş ile ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan, ATSO meslek komitesi üyeleri ile çok sayıda tur otobüsü ve taksi sürücüsü katıldı. Vali Yardımcısı Nurettin Ateş ise geçen yıl Antalya’ya 13 milyon 640 bin yabancı turistin geldiğini, bu yıl daha fazla yabancı misafir beklediklerini söyledi. Antalya’yı bir cennete benzeten Ateş “Turizm bu kent için çok önemli. Turizm, 50 kadar sektörü etkileyen bir sektör. Turistle bizden çok sizler muhatap oluyorsunuz. Sizin en küçük hatanız ülkemizin hatası oluyor. Ama en küçük bir güzel olayınız da ülkemizin imajını güçlendiriyor. Kılık kıyafetiniz ve sigara içmenizin bile çok önemli olduğunu unutmayın. Bunlara dikkat etmelisiniz. Yani davranışlarınız çok çok önemli. Nisan ayından itibaren şehirde yoğun bir turizm hareketi başlayacak. Antalya marka bir şehir, marka değerinin üzerine değer katmalıyız.” İfadelerini kullandı
Vali Yardımcısı Nurettin Ateş Turizm Şoförleri Eğitim Toplantısına katıldı. “Sizin en küçük hatanız ülkemizin hatası oluyor. Ama en küçük bir güzel olayınız da ülkemizin imajını güçlendiriyor” dedi.

Turizmde Yol Güvenliği ve Turizm Şoförlerinin Eğitimi toplantısı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Atatürk Konferans Salonu’nda yapıldı. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği eğitim toplantısına Vali Yardımcısı Nurettin Ateş ile ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan, ATSO meslek komitesi üyeleri ile çok sayıda tur otobüsü ve taksi sürücüsü katıldı.

Vali Yardımcısı Nurettin Ateş ise geçen yıl Antalya’ya 13 milyon 640 bin yabancı turistin geldiğini, bu yıl daha fazla yabancı misafir beklediklerini söyledi.

Antalya’yı bir cennete benzeten Ateş “Turizm bu kent için çok önemli. Turizm, 50 kadar sektörü etkileyen bir sektör. Turistle bizden çok sizler muhatap oluyorsunuz. Sizin en küçük hatanız ülkemizin hatası oluyor. Ama en küçük bir güzel olayınız da ülkemizin imajını güçlendiriyor. Kılık kıyafetiniz ve sigara içmenizin bile çok önemli olduğunu unutmayın. Bunlara dikkat etmelisiniz. Yani davranışlarınız çok çok önemli. Nisan ayından itibaren şehirde yoğun bir turizm hareketi başlayacak. Antalya marka bir şehir, marka değerinin üzerine değer katmalıyız.” İfadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.