Türel, Gönülleri İhya Etmeye Gayret Ettik

Gündem 25.02.2019 - 21:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1650+ kez okundu.
 

Türel, Gönülleri İhya Etmeye Gayret Ettik

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Diyanet - Sen Antalya Şubesi ‘Din Görevlileri Buluşması’nda yaptığı konuşmada gönül belediyeciliğine vurgu yaptı. Başkan Türel, Antalya’yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.  Diyanet-Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen Din Görevlileri Buluşmasına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı imar etmeye çalışıyorken gönülleri de ihya etme gayretlerimizi eksik etmediklerini söyledi.  Şehre yapılan bütün hizmetlerin önemi olduğunu belirten Başkan Türel, “Köprülü kavşakların, kanalizasyonun, alt yapı üst yapı çalışmalarının çok büyük önemi var. Bir şehri imar eden bu çalışmalar o şehrin geleceği açısından önem arz eder. Ama bir şehrin geleceği bu imar çalışmalarıyla beraber ihya çalışmalarıyla birleşirse işte o zaman şehir gülistanlık olur. Gönlü taş olan bir belediye başkanının şehri de taş olur. Gönlü zengin olan belediye başkanının şehri de gülistanlık olur” dedi. Konuşmasında gönül belediyeciliğine vurgu yapan Başkan Türel, “Antalya’nın sorunlarında küçük büyük demeden herkesin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz manevi çalışmalar insanı görevimizdir. ” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Diyanet - Sen Antalya Şubesi ‘Din Görevlileri Buluşması’nda yaptığı konuşmada gönül belediyeciliğine vurgu yaptı. Başkan Türel, Antalya’yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi. 

Diyanet-Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen Din Görevlileri Buluşmasına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı imar etmeye çalışıyorken gönülleri de ihya etme gayretlerimizi eksik etmediklerini söyledi. 

Şehre yapılan bütün hizmetlerin önemi olduğunu belirten Başkan Türel, “Köprülü kavşakların, kanalizasyonun, alt yapı üst yapı çalışmalarının çok büyük önemi var. Bir şehri imar eden bu çalışmalar o şehrin geleceği açısından önem arz eder. Ama bir şehrin geleceği bu imar çalışmalarıyla beraber ihya çalışmalarıyla birleşirse işte o zaman şehir gülistanlık olur. Gönlü taş olan bir belediye başkanının şehri de taş olur. Gönlü zengin olan belediye başkanının şehri de gülistanlık olur” dedi.

Konuşmasında gönül belediyeciliğine vurgu yapan Başkan Türel, “Antalya’nın sorunlarında küçük büyük demeden herkesin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz manevi çalışmalar insanı görevimizdir. ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.