Tuba Vural Çokal Bizim İttifakımız Yalnızca Milletimizle

Politika 01.03.2019 - 23:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2525+ kez okundu.
 

Tuba Vural Çokal Bizim İttifakımız Yalnızca Milletimizle

Serik’te vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal Milletin ittifakının Antalya’da sandıklardan zaferle çıkacağını söyledi. Kendilerinin sadece Millet ile ittifak yaptığını dile getiren Dr. Tuba Vural Çokal “ Biz sırtımızı sadece milletimize dayadık. İttifakımız da yalnızca milletimizledir” dedi. İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Millet İttifakının Serik Belediye Başkan adayı Yusuf Mecek ile birlikte Serikliler ile bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Dr. Çokal, Yusuf Mecek ve Millet İttifakının Büyükşehir belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e destek istedi. SEÇİMLER MİLLET İTTİFAKININ ZAFERİ İLE SONUÇLANACAK Vatandaşlar ile sohbet eden, Serik’in ve Antalya’nın sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulunan Dr. Çokal “ Antalya’da seçimler millet ittifakının zaferi ile sonuçlanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Birileri ne kadar algı operasyonu yaparsa yapsın, hayali projeler ile vatandaşları ikna etmeye çalışırsa çalışsın bu gerçeği değiştiremeyecek. Çünkü Bu millet kararını verdi. Serik, Antalya kararını verdi” diye konuştu. İSTİKRAR DİYEMEYENLER BEKA DİYORLAR Geçmiş seçimlerde sürekli istikrar vurgusu yapan iktidar partisinin artık beka demeye başladığını kaydeden Dr. Tuba Vural Çokal “ Daha önce ne diyorlardı ekonomik istikrar için bizi destekleyin diyorlardı. Artık ekonominin durumu ortada. Zam üstüne zam geliyor. Artık insanlar markete pazara gitmekten korkuyor. Bu nedenle istikrar demiyorlar. Ne diyorlar Beka sorunu diyorlar. Neymiş efendim, Serik’te Yusuf Mecek, Büyükşehir’de Muhittin Böcek kazanırsa ülkemiz beka sorunu yaşarmış. Bu ülke ne seçim kampanyaları gördü, ne rekabetler gördü ama biz seçilmezsek ülke beka sorunu yaşar diyen ilk bunlar oldu” dedi. BİZ MİLLETİMİZ İLE İTTİFAK YAPTIK İktidar partisi ve ortağının kendilerinden başka herkesi suçladığını ifade eden Dr. Çokal “ Kendilerinden olmayanı, kızdıklarını akıl almaz şeylerle suçluyorlar. İnanın insanın aklı almıyor, söylemeye dili varmıyor. Bu arkadaşlar bir şeyi bilsinler. Bizim İttifakımız Milletimizle” dedi. HÜKÜMETİMİZ MANAV OLDU Tuba Vural Çokal sözlerini şöyle sürdürdü “ Biz yıllardır tarım da üreticinin maliyetleri artıyor dedik, çiftçimiz üretemez hale geliyor dedik, tarımda dışa bağımlı hale geliyoruz dedik. Kulaklarını tıkadılar. Bildiklerini okudular.  Fiyatlar alıp başını gidince de manav olup pazarcı ile halci ile üretici ile rekabet etmeye başladılar. Devletin imkanları ile zararını satış yaparak esnafı üreticiyi menfaatçilikle suçluyorlar”

Serik’te vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal Milletin ittifakının Antalya’da sandıklardan zaferle çıkacağını söyledi. Kendilerinin sadece Millet ile ittifak yaptığını dile getiren Dr. Tuba Vural Çokal “ Biz sırtımızı sadece milletimize dayadık. İttifakımız da yalnızca milletimizledir” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Millet İttifakının Serik Belediye Başkan adayı Yusuf Mecek ile birlikte Serikliler ile bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Dr. Çokal, Yusuf Mecek ve Millet İttifakının Büyükşehir belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e destek istedi.

SEÇİMLER MİLLET İTTİFAKININ ZAFERİ İLE SONUÇLANACAK

Vatandaşlar ile sohbet eden, Serik’in ve Antalya’nın sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulunan Dr. Çokal “ Antalya’da seçimler millet ittifakının zaferi ile sonuçlanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Birileri ne kadar algı operasyonu yaparsa yapsın, hayali projeler ile vatandaşları ikna etmeye çalışırsa çalışsın bu gerçeği değiştiremeyecek. Çünkü Bu millet kararını verdi. Serik, Antalya kararını verdi” diye konuştu.

İSTİKRAR DİYEMEYENLER BEKA DİYORLAR

Geçmiş seçimlerde sürekli istikrar vurgusu yapan iktidar partisinin artık beka demeye başladığını kaydeden Dr. Tuba Vural Çokal “ Daha önce ne diyorlardı ekonomik istikrar için bizi destekleyin diyorlardı. Artık ekonominin durumu ortada. Zam üstüne zam geliyor. Artık insanlar markete pazara gitmekten korkuyor. Bu nedenle istikrar demiyorlar. Ne diyorlar Beka sorunu diyorlar. Neymiş efendim, Serik’te Yusuf Mecek, Büyükşehir’de Muhittin Böcek kazanırsa ülkemiz beka sorunu yaşarmış. Bu ülke ne seçim kampanyaları gördü, ne rekabetler gördü ama biz seçilmezsek ülke beka sorunu yaşar diyen ilk bunlar oldu” dedi.

BİZ MİLLETİMİZ İLE İTTİFAK YAPTIK

İktidar partisi ve ortağının kendilerinden başka herkesi suçladığını ifade eden Dr. Çokal “ Kendilerinden olmayanı, kızdıklarını akıl almaz şeylerle suçluyorlar. İnanın insanın aklı almıyor, söylemeye dili varmıyor. Bu arkadaşlar bir şeyi bilsinler. Bizim İttifakımız Milletimizle” dedi.

HÜKÜMETİMİZ MANAV OLDU

Tuba Vural Çokal sözlerini şöyle sürdürdü “ Biz yıllardır tarım da üreticinin maliyetleri artıyor dedik, çiftçimiz üretemez hale geliyor dedik, tarımda dışa bağımlı hale geliyoruz dedik. Kulaklarını tıkadılar. Bildiklerini okudular.  Fiyatlar alıp başını gidince de manav olup pazarcı ile halci ile üretici ile rekabet etmeye başladılar. Devletin imkanları ile zararını satış yaparak esnafı üreticiyi menfaatçilikle suçluyorlar”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.