Teşekkür ve Takdir Belgeleri Verildi

Asayiş 10.04.2019 - 20:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2874+ kez okundu.
 

Teşekkür ve Takdir Belgeleri Verildi

Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumumuzdan Emekli Olarak Ayrılan ve İş Yurtları Ürün ve El Sanatları Fuarlarında Görev Alan Personelimize Teşekkür ve Takdir Belgeleri Verildi
Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumumuzdan emekli olarak ayrılan personellerimiz ile İşyurtları Daire Başkanlığımızın çeşitli illerde düzenlediği İş Yurtları Ürün ve El Sanatları Fuarında görev alan personellerimize, Adalet Bakanlığımız tarafından düzenlenip gönderilen teşekkür ve takdir belgeleri, Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen törenle takdim edildi. Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun çok amaçlı salonunda düzenlenen törene; Antalya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Halil İNAL, Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz Sayın Gürkan KÜTÜK, Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Cumhuriyet Savcımız Sayın Cengiz GÜLER, Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürümüz ile kurum personelleri katıldı. Törende konuşan Cumhuriyet Başsavcımız yaptığı konuşmada, düzenlenen teşekkür belgelerinin iş ile ilgili motivasyonu artırması ve manevi değere sahip olması nedenleriyle personelimize verilen önemi gösterdiğini dile getirdi; Adalet Teşkilatımıza onuruyla hizmet edip, haklı gururuyla görev yaptıkları süre içerisinde vermiş oldukları emek ve göstermiş oldukları gayretler sebebiyle emekli olan personele teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında aileleriyle beraber huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat diledi. Tören; Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumumuzdan emekli olarak ayrılan 7 personelimize teşekkür belgelerinin, İşyurtları Daire Başkanlığımızın çeşitli illerde düzenlediği İş Yurtları Ürün ve El Sanatları Fuarında görev alan 4 personelimize takdir belgelerinin takdim edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumumuzdan Emekli Olarak Ayrılan ve İş Yurtları Ürün ve El Sanatları Fuarlarında Görev Alan Personelimize Teşekkür ve Takdir Belgeleri Verildi

Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumumuzdan emekli olarak ayrılan personellerimiz ile İşyurtları Daire Başkanlığımızın çeşitli illerde düzenlediği İş Yurtları Ürün ve El Sanatları Fuarında görev alan personellerimize, Adalet Bakanlığımız tarafından düzenlenip gönderilen teşekkür ve takdir belgeleri, Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen törenle takdim edildi.

Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun çok amaçlı salonunda düzenlenen törene; Antalya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Halil İNAL, Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz Sayın Gürkan KÜTÜK, Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Cumhuriyet Savcımız Sayın Cengiz GÜLER, Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürümüz ile kurum personelleri katıldı.

Törende konuşan Cumhuriyet Başsavcımız yaptığı konuşmada, düzenlenen teşekkür belgelerinin iş ile ilgili motivasyonu artırması ve manevi değere sahip olması nedenleriyle personelimize verilen önemi gösterdiğini dile getirdi; Adalet Teşkilatımıza onuruyla hizmet edip, haklı gururuyla görev yaptıkları süre içerisinde vermiş oldukları emek ve göstermiş oldukları gayretler sebebiyle emekli olan personele teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında aileleriyle beraber huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat diledi.

Tören; Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumumuzdan emekli olarak ayrılan 7 personelimize teşekkür belgelerinin, İşyurtları Daire Başkanlığımızın çeşitli illerde düzenlediği İş Yurtları Ürün ve El Sanatları Fuarında görev alan 4 personelimize takdir belgelerinin takdim edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.