Serik, 3 Puanı 3 Golle Aldı

Spor 08.04.2019 - 21:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3035+ kez okundu.
 

Serik, 3 Puanı 3 Golle Aldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup 30. Hafta mücadelesinde Serik Belediyespor sahasında Muğlaspor’u 3-1 mağlup etti. Pay-Off yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
İsmail Ogan Stadında iki renkdaş takımı karşı karşıya getiren mücadelede ev sahibi Serik Belediyespor, 9. ve 41. Dakikalarda Ali Can Tez’in attığı gollerle, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunu kontrolü altında tutan Antalya ekibi, 86. dakikada Muğlaspor’dan  Murat’ın penaltı golüne engel olamadı ve fark 1’e indi. 90. dakikada ise Arda Kürşat Kaya attığı golle maçın skorunu tayin etti. 3-1 Serik belediyespor almış olduğu bu galibiyetle puanını 48 e çıkartırken 5. Sırada yer aldı. Serik belediye spor gelecek hafta deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeni seçilen Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ve Meclis üyelerinin izlediği mücadelede taraftarlar, başkan Aputkan’a büyük ilgi gösterdi. Galibiyet sonrası başkan Aputkan soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik etti. Bundan sonra da yeşil-beyazlı takımın yanında olmaya devam edeceğiz dedi.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 30. Hafta mücadelesinde Serik Belediyespor sahasında Muğlaspor’u 3-1 mağlup etti. Pay-Off yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.

İsmail Ogan Stadında iki renkdaş takımı karşı karşıya getiren mücadelede ev sahibi Serik Belediyespor, 9. ve 41. Dakikalarda Ali Can Tez’in attığı gollerle, ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunu kontrolü altında tutan Antalya ekibi, 86. dakikada Muğlaspor’dan  Murat’ın penaltı golüne engel olamadı ve fark 1’e indi. 90. dakikada ise Arda Kürşat Kaya attığı golle maçın skorunu tayin etti. 3-1

Serik belediyespor almış olduğu bu galibiyetle puanını 48 e çıkartırken 5. Sırada yer aldı. Serik belediye spor gelecek hafta deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeni seçilen Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ve Meclis üyelerinin izlediği mücadelede taraftarlar, başkan Aputkan’a büyük ilgi gösterdi. Galibiyet sonrası başkan Aputkan soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik etti. Bundan sonra da yeşil-beyazlı takımın yanında olmaya devam edeceğiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.