Sandığa Firesiz Gitmeliyiz

Politika 21.02.2019 - 21:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2711+ kez okundu.
 

Sandığa Firesiz Gitmeliyiz

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimin önemine vurgu yapan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, seçime katılım oranının yüksek tutulması gerektiğini söyleyerek; “Sandığa küsmek gibi bir lüksümüz yok” dedi
Seçim çalışmalarına Karatepe Mahalle halkıyla bir araya gelerek sürdüren Esen, halkın sorunlarını dinleyerek, belediye başkanlığı döneminde yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verdi. Karatepe halkıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Esen, “Sizlerle bir araya gelmek ve bu heyecanlı gözlerinize bakmak duygulandırıyor beni. Sizler, sadece Antalya’da değil tüm Türkiye’de örnek oluşturacak bir yapıya sahip insanlarsınız. Çektiğiniz tüm acılara, işkencelere ve üzüntülere rağmen her zaman insan demekten, medeniyet demekten vazgeçmediniz. Yüzünüzü her zaman insanlığa çevirdiniz. Sizler, umudunuzu hiç kaybetmeyenlersiniz, ezilip ama ezmeyenlersiniz. Ülkemiz, bulunduğu bu karanlıktan çıkacaksa bunda sizlerin büyük payı olacak. Bu karanlığı sizler aydınlatacaksınız” dedi. “SANDIĞA KÜSME LÜKSÜMÜZ YOK” İktidarın, 31 Mart seçimlerinde güçlü bir şekilde çıkması halinde ilçe belediyeleri üzerinde istediği oynamaları yapacağını belirten Esen, bu durma izin vermemek için iktidara, sandıktan güçlü bir mesaj vermeleri gerektiğini dile getirdi. Büyük bir katılımla sandığa gitmeleri gerektiğine dikkat çeken Esen, “CHP’nin firesiz sandığa gitmesi lazım. O nedenle büyük bir katılımla seçimi sonuçlandırmalıyız. Sandığa küsmek gibi bir lüksümüz yok. İktidara hep birlikte dur diyeceğiz. Sizinle birlikte bunu başaracağımıza inancım tam. Sandıktan güçlü bir mesaj çıkmalı ve iktidara dur demeliyiz. Benim size güvenim tam. Sizlere yakışan bir belediye başkanı olacağım. Hesap verebilir, milletin bir lirasının bile hesabını soran bir belediye başkanı olacağım” şeklinde konuştu. “NASIL YAŞADIYSAM ÖYLE DEVAM EDECEĞİM” Belediye başkanı olduktan sonra normal yaşamında hiçbir değişikliğin olmayacağını belirten Esen, “Yaşantımda ki tek değişiklik, halka hizmet vermek gibi kutsal bir görevi üslenmek olacak” dedi. Seçildikten sonra normal yaşantısından kopan siyasetçilerden olmayacağını vurgulayan Esen, “Her zamanki gibi yine çocuklarımı parka götüreceğim. Alış verişimi yapacağım, çevremdeki insanlarla olan diyalogum eskiden nasılsa yine aynı şekilde sürecek. Bu yaşıma kadar edindiğim prensiplerimden asla ödün vermeyeceğim ve nasıl yaşadıysam aynı şekilde devam edecek. Yolda yürürken tesadüfen görebileceğiniz bir başkan olacağım. Konyaaltı’nda hep birlikte, var olanın üstüne koyarak değer katacağız. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi. Mahalle olarak CHP’ye ve Semih Esen’e tam destek vereceklerini ifade eden mahalle halkı, ziyaretinden dolayı Esen’e teşekkür ettiler.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimin önemine vurgu yapan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, seçime katılım oranının yüksek tutulması gerektiğini söyleyerek; “Sandığa küsmek gibi bir lüksümüz yok” dedi

Seçim çalışmalarına Karatepe Mahalle halkıyla bir araya gelerek sürdüren Esen, halkın sorunlarını dinleyerek, belediye başkanlığı döneminde yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verdi. Karatepe halkıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Esen, “Sizlerle bir araya gelmek ve bu heyecanlı gözlerinize bakmak duygulandırıyor beni. Sizler, sadece Antalya’da değil tüm Türkiye’de örnek oluşturacak bir yapıya sahip insanlarsınız. Çektiğiniz tüm acılara, işkencelere ve üzüntülere rağmen her zaman insan demekten, medeniyet demekten vazgeçmediniz. Yüzünüzü her zaman insanlığa çevirdiniz. Sizler, umudunuzu hiç kaybetmeyenlersiniz, ezilip ama ezmeyenlersiniz. Ülkemiz, bulunduğu bu karanlıktan çıkacaksa bunda sizlerin büyük payı olacak. Bu karanlığı sizler aydınlatacaksınız” dedi.

“SANDIĞA KÜSME LÜKSÜMÜZ YOK”

İktidarın, 31 Mart seçimlerinde güçlü bir şekilde çıkması halinde ilçe belediyeleri üzerinde istediği oynamaları yapacağını belirten Esen, bu durma izin vermemek için iktidara, sandıktan güçlü bir mesaj vermeleri gerektiğini dile getirdi. Büyük bir katılımla sandığa gitmeleri gerektiğine dikkat çeken Esen, “CHP’nin firesiz sandığa gitmesi lazım. O nedenle büyük bir katılımla seçimi sonuçlandırmalıyız. Sandığa küsmek gibi bir lüksümüz yok. İktidara hep birlikte dur diyeceğiz. Sizinle birlikte bunu başaracağımıza inancım tam. Sandıktan güçlü bir mesaj çıkmalı ve iktidara dur demeliyiz. Benim size güvenim tam. Sizlere yakışan bir belediye başkanı olacağım. Hesap verebilir, milletin bir lirasının bile hesabını soran bir belediye başkanı olacağım” şeklinde konuştu.

“NASIL YAŞADIYSAM ÖYLE DEVAM EDECEĞİM”

Belediye başkanı olduktan sonra normal yaşamında hiçbir değişikliğin olmayacağını belirten Esen, “Yaşantımda ki tek değişiklik, halka hizmet vermek gibi kutsal bir görevi üslenmek olacak” dedi. Seçildikten sonra normal yaşantısından kopan siyasetçilerden olmayacağını vurgulayan Esen, “Her zamanki gibi yine çocuklarımı parka götüreceğim. Alış verişimi yapacağım, çevremdeki insanlarla olan diyalogum eskiden nasılsa yine aynı şekilde sürecek. Bu yaşıma kadar edindiğim prensiplerimden asla ödün vermeyeceğim ve nasıl yaşadıysam aynı şekilde devam edecek. Yolda yürürken tesadüfen görebileceğiniz bir başkan olacağım. Konyaaltı’nda hep birlikte, var olanın üstüne koyarak değer katacağız. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi. Mahalle olarak CHP’ye ve Semih Esen’e tam destek vereceklerini ifade eden mahalle halkı, ziyaretinden dolayı Esen’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.