Samani’den Şahin’e Övgü Ve Destek

Gündem 28.02.2019 - 21:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2260+ kez okundu.
 

Samani’den Şahin’e Övgü Ve Destek

31 Mart yerel seçimlerine bir ay gibi kısa bir süre kala Aksu’da Cumhur İttifakı var gücüyle çalışmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin Fatih, Macun, Barbaros ve Konak mahallelerini kapsayan toplantıda vatandaşa hizmetlerini anlattı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda AK Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani de Başkan Şahin’e destek verdi. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin 4 mahalleyi kapsayan bir halk toplantısına katıldı. Toplantıda Şahin’e AK Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Pınar Uğur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. SAMANİ, “EN FAZLA HİZMETİ AKSU ALDI” Halka hitaben bir konuşma yapan AK Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani,  Antalya’nın 19 ilçesinde ilçe olduktan sonra en çok hizmet alan ilçenin Aksu olduğunu ifade etti. Samani, “Aksu’da hastane, Aksu çayı ıslahı, raylı sistem, EXPO önemli hizmetler. Bu önemli hizmetlerin ilçeye getirilmesinde en önemli aktör ise Halil Şahin. Halil Şahin ilk günden itibaren projelerin yakın takipçisi oldu. Hastanenin Aksu’ya yapılıyor olmasında Halil Şahin’in emeği büyük. Büyükşehir’de de bu dönem Menderes Türel’in yaptığı hizmetlere bakın. Seçimlerde Cumhur İttifakının adaylarına mühür basalım. Onların yapacak olduğu güzel hizmetlere destek olalım. Hizmetlerin devamı için Halil Şahin’i destekleyelim.” dedi. ŞAHİN, “HERKES SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ” Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin ise konuşmasında ülkenin geleceği için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. 5 yıl boyunca Aksu’ya yapılan yatırımları ve imar çalışmalarını anlatan Şahin, şehir olma yolunda ciddi atılımlar yapıldığını vurguladı. Şahin, hizmetlerin devamı için halktan destek istedi.

31 Mart yerel seçimlerine bir ay gibi kısa bir süre kala Aksu’da Cumhur İttifakı var gücüyle çalışmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin Fatih, Macun, Barbaros ve Konak mahallelerini kapsayan toplantıda vatandaşa hizmetlerini anlattı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda AK Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani de Başkan Şahin’e destek verdi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin 4 mahalleyi kapsayan bir halk toplantısına katıldı. Toplantıda Şahin’e AK Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Pınar Uğur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

SAMANİ, “EN FAZLA HİZMETİ AKSU ALDI”

Halka hitaben bir konuşma yapan AK Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani,  Antalya’nın 19 ilçesinde ilçe olduktan sonra en çok hizmet alan ilçenin Aksu olduğunu ifade etti. Samani, “Aksu’da hastane, Aksu çayı ıslahı, raylı sistem, EXPO önemli hizmetler. Bu önemli hizmetlerin ilçeye getirilmesinde en önemli aktör ise Halil Şahin. Halil Şahin ilk günden itibaren projelerin yakın takipçisi oldu. Hastanenin Aksu’ya yapılıyor olmasında Halil Şahin’in emeği büyük. Büyükşehir’de de bu dönem Menderes Türel’in yaptığı hizmetlere bakın. Seçimlerde Cumhur İttifakının adaylarına mühür basalım. Onların yapacak olduğu güzel hizmetlere destek olalım. Hizmetlerin devamı için Halil Şahin’i destekleyelim.” dedi.

ŞAHİN, “HERKES SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”

Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin ise konuşmasında ülkenin geleceği için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. 5 yıl boyunca Aksu’ya yapılan yatırımları ve imar çalışmalarını anlatan Şahin, şehir olma yolunda ciddi atılımlar yapıldığını vurguladı. Şahin, hizmetlerin devamı için halktan destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.