Şahin, Kaybedecek Zamanımız Yok

Gündem 21.02.2019 - 21:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1905+ kez okundu.
 

Şahin, Kaybedecek Zamanımız Yok

Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin mahalle mahalle dolaşmaya, halka belediyecilik hizmetlerini anlatmaya devam ediyor. Sadece seçim dönemlerinde değil, 5 yıl boyunca halkın adamı olan, halktan kopmayan Şahin, Kemerağzı Mahallesi sakinleriyle buluştu. Toplantıda Başkan Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, meclis üyesi aday adayları da eşlik etti. Toplantının açılış konuşmalarını yapan ilçe başkanları birliktelik vurgusu yaptı. MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, “31 Mart seçimlerini Cumhur İttifakı olarak kazanmak istiyoruz. MHP olarak Aksu’da Halil Şahin’e, Büyükşehir’de Menderes Türel’e desteğimiz tam. Cumhur İttifakı kazanacak; Aksu kazanacak, Antalya kazanacak, Türkiye kazanacak ve sonuç olarak siz kazanacaksınız.” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ise, “Halil Başkan 18 yıldır siyaset, 35 yıldır esnaflık, 5 yıldır da belediye başkanlığı yapıyor. Durmak yok, yola devam sloganımızla daha çok hizmet yapmak için buradayız. Yeni projeler yapmak için sizlerden 5 yıl daha istiyoruz. Hizmetlerin devamı için Aksu’da Halil Şahin’i, Büyükşehir’de Menderes Türel’i destekleyelim.” şeklinde konuştu. ŞAHİN, “AKSU’DA TAŞLAR YERİNE OTURMAYA BAŞLADI” Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğe de büyük önem verdiklerini ifade eden Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, “İyi gününüzde, kötü gününüzde hep yanınızda olduk. Hizmetlerimizi ekip ruhuyla hep birlikte yaptık. Yatırımcıların önünü açmaya çalıştık. İmar çalışmalarına ağırlık verdik. Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizle birlikte hareket ederek Aksu’ya önemli hizmetler yaptık. Aksu’da taşlar yerine oturmaya başladı. Bu dönemde okul yatırımları da arttı, ilçemizde hummalı bir çalışma içine girildi. Kaybedecek zamanımız yok, herkes önünü görebilmeli. Yerel siyaset hizmet alma-verme yarışıdır. Bunun hesabını iyi yapmalıyız.” dedi.

Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin mahalle mahalle dolaşmaya, halka belediyecilik hizmetlerini anlatmaya devam ediyor. Sadece seçim dönemlerinde değil, 5 yıl boyunca halkın adamı olan, halktan kopmayan Şahin, Kemerağzı Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Toplantıda Başkan Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, meclis üyesi aday adayları da eşlik etti. Toplantının açılış konuşmalarını yapan ilçe başkanları birliktelik vurgusu yaptı. MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, “31 Mart seçimlerini Cumhur İttifakı olarak kazanmak istiyoruz. MHP olarak Aksu’da Halil Şahin’e, Büyükşehir’de Menderes Türel’e desteğimiz tam. Cumhur İttifakı kazanacak; Aksu kazanacak, Antalya kazanacak, Türkiye kazanacak ve sonuç olarak siz kazanacaksınız.” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ise, “Halil Başkan 18 yıldır siyaset, 35 yıldır esnaflık, 5 yıldır da belediye başkanlığı yapıyor. Durmak yok, yola devam sloganımızla daha çok hizmet yapmak için buradayız. Yeni projeler yapmak için sizlerden 5 yıl daha istiyoruz. Hizmetlerin devamı için Aksu’da Halil Şahin’i, Büyükşehir’de Menderes Türel’i destekleyelim.” şeklinde konuştu.

ŞAHİN, “AKSU’DA TAŞLAR YERİNE OTURMAYA BAŞLADI”

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğe de büyük önem verdiklerini ifade eden Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, “İyi gününüzde, kötü gününüzde hep yanınızda olduk. Hizmetlerimizi ekip ruhuyla hep birlikte yaptık. Yatırımcıların önünü açmaya çalıştık. İmar çalışmalarına ağırlık verdik. Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizle birlikte hareket ederek Aksu’ya önemli hizmetler yaptık. Aksu’da taşlar yerine oturmaya başladı. Bu dönemde okul yatırımları da arttı, ilçemizde hummalı bir çalışma içine girildi. Kaybedecek zamanımız yok, herkes önünü görebilmeli. Yerel siyaset hizmet alma-verme yarışıdır. Bunun hesabını iyi yapmalıyız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.