Şahin Gökdere Ve Solak Halkıyla Buluştu

Politika 01.03.2019 - 23:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2912+ kez okundu.
 

Şahin Gökdere Ve Solak Halkıyla Buluştu

Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimlerine var gücüyle hazırlanıyor. Sıkılmadık el, gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmayan Cumhur İttifakı Aksu’da toplantılarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı, mevcut Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin önce Gökdere halkıyla ardından ise Solak Mahallesi sakinleriyle buluştu. Toplantılarda Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Meclis üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla başlayan toplantılarda MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut ve AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, Cumhur İttifakına neden ihtiyaç duyulduğunu anlatarak, Başkan Şahin’e oy istedi. KIRILMA NOKTALARINI KAÇIRMADIK Aksu’nun 5 yılda aldığı hizmetleri vatandaşlarla paylaşan Halil Şahin ilçenin ciddi hizmetler aldığını söyledi. Hükümet Konağı ve Kent Meydanı projesinin ihalesinin yapıldığını, Macun deresinin üstünün etap etap kapatıldığını, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiğini, 54 yeni park yapıldığını, ilçeye kapalı pazarlar kazandırıldığını kaydeden Şahin belediyenin 654 milyon liralık borçtan kurtarıldığını kaydetti. EXPO 2016 gibi kırılma noktası denilen projelerin iyi değerlendirildiğini ifade eden Şahin, siyasete de değindi. Başkan Şahin, “Siyaset; karşıya çamur atma, kafa karıştırma işi değildir. Siyasetin amacı bulunduğumuz bölgeye, ülkeye hizmet etmek olmalı. Bir kişinin beklentisi olmadığında ak dediğine kara diyorsa, bulunduğu görüşün tam tersi yönde saf tutuyorsa o kişinin amacı hizmet değil koltuktur.” dedi. 

Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimlerine var gücüyle hazırlanıyor. Sıkılmadık el, gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmayan Cumhur İttifakı Aksu’da toplantılarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı, mevcut Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin önce Gökdere halkıyla ardından ise Solak Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Toplantılarda Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Meclis üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla başlayan toplantılarda MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut ve AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, Cumhur İttifakına neden ihtiyaç duyulduğunu anlatarak, Başkan Şahin’e oy istedi.

KIRILMA NOKTALARINI KAÇIRMADIK

Aksu’nun 5 yılda aldığı hizmetleri vatandaşlarla paylaşan Halil Şahin ilçenin ciddi hizmetler aldığını söyledi. Hükümet Konağı ve Kent Meydanı projesinin ihalesinin yapıldığını, Macun deresinin üstünün etap etap kapatıldığını, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiğini, 54 yeni park yapıldığını, ilçeye kapalı pazarlar kazandırıldığını kaydeden Şahin belediyenin 654 milyon liralık borçtan kurtarıldığını kaydetti. EXPO 2016 gibi kırılma noktası denilen projelerin iyi değerlendirildiğini ifade eden Şahin, siyasete de değindi. Başkan Şahin, “Siyaset; karşıya çamur atma, kafa karıştırma işi değildir. Siyasetin amacı bulunduğumuz bölgeye, ülkeye hizmet etmek olmalı. Bir kişinin beklentisi olmadığında ak dediğine kara diyorsa, bulunduğu görüşün tam tersi yönde saf tutuyorsa o kişinin amacı hizmet değil koltuktur.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.