Polisimiz İle Asayiş Berkemal

Politika 08.04.2019 - 21:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2791+ kez okundu.
 

Polisimiz İle Asayiş Berkemal

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementerler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun mesajı: “Polisimiz Toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin korunması, önleyici kolluk hizmetlerinin yapılması ve faillerin adalete teslim edilmesi gibi hayati öneme haiz görevlerleri başarıyla yerine getiriyor.  Türk Polis Teşkilatı 174 yılın bilgi ve tecrübesiyle hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Büyük fedakârlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede de ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır. Polisimiz, Jandarmamız, Bekçilerimiz velhasılı kelam kolluk güçlerimiz ile  ülkemizin dört bir yanında emn-ü asayiş berkemal. POLİSİMİZİN ÖZLÜK HAKLARI VE GÖSTERGESİ ÇALIŞMALARINA DESTEK VERİYORUM Yasama organın üyesi bir milletvekili olarak,  polisimizin hakları konusundaki yasal çalışmalara destek veriyorum. Polisimiz özlük konundaki düzeltmeleri fazlasıyla hak ediyor. Polislerimizin gerekli özlük haklarına kavuşması, emeklilik göstergelerinin düzeltilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah polislerimize müjdeli haberleri kısa bir süre içinde vereceğimize inanıyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, vatan için canlarını feda etmiş olan bütün şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Gazilerimize sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Türk Polis Teşkilatımızın büyük fedakârlıklarla ve millet aşkıyla çalışan bütün mensuplarına başarılar ve kazasız, belasız görevler dilerim."
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementerler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun mesajı:

“Polisimiz Toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin korunması, önleyici kolluk hizmetlerinin yapılması ve faillerin adalete teslim edilmesi gibi hayati öneme haiz görevlerleri başarıyla yerine getiriyor.  Türk Polis Teşkilatı 174 yılın bilgi ve tecrübesiyle hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır.

Büyük fedakârlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede de ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır.

Polisimiz, Jandarmamız, Bekçilerimiz velhasılı kelam kolluk güçlerimiz ile  ülkemizin dört bir yanında emn-ü asayiş berkemal.

POLİSİMİZİN ÖZLÜK HAKLARI VE GÖSTERGESİ ÇALIŞMALARINA DESTEK VERİYORUM

Yasama organın üyesi bir milletvekili olarak,  polisimizin hakları konusundaki yasal çalışmalara destek veriyorum. Polisimiz özlük konundaki düzeltmeleri fazlasıyla hak ediyor. Polislerimizin gerekli özlük haklarına kavuşması, emeklilik göstergelerinin düzeltilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah polislerimize müjdeli haberleri kısa bir süre içinde vereceğimize inanıyorum.

Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, vatan için canlarını feda etmiş olan bütün şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Gazilerimize sıhhat ve uzun ömürler diliyorum.

Türk Polis Teşkilatımızın büyük fedakârlıklarla ve millet aşkıyla çalışan bütün mensuplarına başarılar ve kazasız, belasız görevler dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.