Need Gayrimenkul'e Görkemli Açılış

Magazin 12.03.2019 - 22:16, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2596+ kez okundu.
 

Need Gayrimenkul'e Görkemli Açılış

Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından Realty World'ün Antalya'daki 23'üncü ofisi olan Need Gayrimenkul, geçtiğimiz günlerde düzenlenen şık törenle hizmete açıldı.
lideri konumunda bulunan Realty World'ün Antalya'daki 23'üncü ofisi  Need Gayrimenkul, geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri yoğun katılım gösterdi. Trio eşliğinde keyifli sohbetlere imza atan davetliler, sektör dinamikleri üzerine fikir alışverişinde bulundu. İşletmenin açılış kurdelesini ofisin Owner Broker’ı Muhammed Züfer, Broker Manager’ı  Demet Bahar, NeedTour'un sahibi Cumali Züfer, Realty World Türkiye’nin Franchise Geliştirme Yöneticisi Timuçin Esin ve turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Ömer Güneri birlikte kesti. Açılış kokteyli boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Demet Bahar, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve çözüm ortaklarına teşekkürlerini sundu. Realty World Need Gayrimenkul; 650 m2 büyüklüğünde gerekli tüm teknolojik alt yapıya sahip 5 katlı ofisi ve Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyetini ilke edinmiş yeni kurulacak dinamik kadrosuyla bütün alım, satım, kiralama ve yatırım süreçlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmek için yola çıktı.
Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından Realty World'ün Antalya'daki 23'üncü ofisi olan Need Gayrimenkul, geçtiğimiz günlerde düzenlenen şık törenle hizmete açıldı.

lideri konumunda bulunan Realty World'ün Antalya'daki 23'üncü ofisi  Need Gayrimenkul, geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri yoğun katılım gösterdi. Trio eşliğinde keyifli sohbetlere imza atan davetliler, sektör dinamikleri üzerine fikir alışverişinde bulundu. İşletmenin açılış kurdelesini ofisin Owner Broker’ı Muhammed Züfer, Broker Manager’ı  Demet Bahar, NeedTour'un sahibi Cumali Züfer, Realty World Türkiye’nin Franchise Geliştirme Yöneticisi Timuçin Esin ve turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Ömer Güneri birlikte kesti. Açılış kokteyli boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Demet Bahar, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve çözüm ortaklarına teşekkürlerini sundu.

Realty World Need Gayrimenkul; 650 m2 büyüklüğünde gerekli tüm teknolojik alt yapıya sahip 5 katlı ofisi ve Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyetini ilke edinmiş yeni kurulacak dinamik kadrosuyla bütün alım, satım, kiralama ve yatırım süreçlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmek için yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.