Mustafa Geyikçi Finikeli Gençlerle Buluştu

Politika 26.03.2019 - 21:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2680+ kez okundu.
 

Mustafa Geyikçi Finikeli Gençlerle Buluştu

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrencilerle bir kafede buluştu. Öğrencilerin geniş bir katılım gösterdiği topantıda Geyikçi'ye, meclis üyeleri de eşlik etti. FİNİKE’YE yüksek öğrenimlerini yapmak için gelen yüzlerce öğrenciyi temsilen bir araya gelen gençler, Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ile buluştu. Gerçekleştirilen halk buluşmalarında ve toplantılarda her fırsatta gençlerin geleceğini önemsediklerini dile getiren ve daha yaşanılabilir bir Finike için çok çalışacaklarını vurgulayan Geyikçi, “Biz hep birlikte Finike’nin geleceği için çalışacağız. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların taleplerine her zaman değer vererek ve onlara zaman zaman danışarak, Finike’nin geleceğini şekillendireceğiz. Dolayısıyla burada eğitimini tamamlamaya gelen üniversite öğrencilerimiz de bizim evlatlarımız. Onlarınihtiyaçlarına yanıt veren bir Finike için var gücümüzle mesayi yapmaya talibiz” dedi. PROJELER FİNİKE’YE ADETA ÇAĞ ATLATACAK Finike'de okuyan arkadaşların genel sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu söyleyen Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Arkadaşlarımızın genel sorunlarını biliyoruz. Zaman geçirecekleri ve sosyal aktivitelerin olduğu alanların olmayışı, yurt sorunları, ev kiraları gibi belli başlı sorunlarımız var. Sosyal alanlar için projelerimiz arasında düşündüğümüz planlar var ve inşaa etmeyi planladığımız alanlar bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Finike'miz bu projeler ile kalkınacak. Çok amaçlı kültür merkezimizi projemizle, burada arkadaşlarımız her türlü aktiviteyi gerçekleştirebilecekler ve bunları zorluk olmadan tamamen belediye destekli yapacaklar. Özellikle kız öğrencilerimizin, daha büyük sorun olarak dillendirdikleri yurt sorununu da hem üniversiteyle hem de yetkili mercilerle görüşerek hemen halledeceğiz. Eğer ki; Finike'mize insanların gelip burada kalmalarını istiyorsak, bunu en iyi şekilde yapmak zoruındayız. Ayrıca üniversite müdürümüzle görüşerek burada bir fakülte olmasını istediğimizi bildirdik. Bunun çalışmalarına şimdiden başladık ve altyapısını oluşturduktan sonra inşallah Finike'mize kazandıracağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrencilerle bir kafede buluştu. Öğrencilerin geniş bir katılım gösterdiği topantıda Geyikçi'ye, meclis üyeleri de eşlik etti.

FİNİKE’YE yüksek öğrenimlerini yapmak için gelen yüzlerce öğrenciyi temsilen bir araya gelen gençler, Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi ile buluştu. Gerçekleştirilen halk buluşmalarında ve toplantılarda her fırsatta gençlerin geleceğini önemsediklerini dile getiren ve daha yaşanılabilir bir Finike için çok çalışacaklarını vurgulayan Geyikçi, “Biz hep birlikte Finike’nin geleceği için çalışacağız. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların taleplerine her zaman değer vererek ve onlara zaman zaman danışarak, Finike’nin geleceğini şekillendireceğiz. Dolayısıyla burada eğitimini tamamlamaya gelen üniversite öğrencilerimiz de bizim evlatlarımız. Onlarınihtiyaçlarına yanıt veren bir Finike için var gücümüzle mesayi yapmaya talibiz” dedi.

PROJELER FİNİKE’YE ADETA ÇAĞ ATLATACAK

Finike'de okuyan arkadaşların genel sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu söyleyen Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, "Arkadaşlarımızın genel sorunlarını biliyoruz. Zaman geçirecekleri ve sosyal aktivitelerin olduğu alanların olmayışı, yurt sorunları, ev kiraları gibi belli başlı sorunlarımız var. Sosyal alanlar için projelerimiz arasında düşündüğümüz planlar var ve inşaa etmeyi planladığımız alanlar bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Finike'miz bu projeler ile kalkınacak. Çok amaçlı kültür merkezimizi projemizle, burada arkadaşlarımız her türlü aktiviteyi gerçekleştirebilecekler ve bunları zorluk olmadan tamamen belediye destekli yapacaklar. Özellikle kız öğrencilerimizin, daha büyük sorun olarak dillendirdikleri yurt sorununu da hem üniversiteyle hem de yetkili mercilerle görüşerek hemen halledeceğiz. Eğer ki; Finike'mize insanların gelip burada kalmalarını istiyorsak, bunu en iyi şekilde yapmak zoruındayız. Ayrıca üniversite müdürümüzle görüşerek burada bir fakülte olmasını istediğimizi bildirdik. Bunun çalışmalarına şimdiden başladık ve altyapısını oluşturduktan sonra inşallah Finike'mize kazandıracağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.