MMO’dan Sanayide Enerji Verimliliği Seminerleri

Asayiş 21.03.2019 - 19:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2694+ kez okundu.
 

MMO’dan Sanayide Enerji Verimliliği Seminerleri

MMO Antalya Şube tarafından Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde ‘Sanayide Enerji Verimliliği’ seminerleri düzenlendi.
Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerin ilk bölümünde Makine Mühendisi Tarık Güner, katılımcılara ‘Endüstriyel Buhar Tesisatında Enerji Verimliliği’ konusunda bilgiler verdi. Güner, işletmelerde özellikle buhar kaçaklarından dolayı çok büyük verimsizliklerin yaşandığını vurgulayarak, buhar hattında yapılacak revizyonlar ile önemli oranda kazanç sağlanabileceğini ifade etti. Seminerin ikinci bölümünde ise Makine Mühendisi M. Yalçın Özçelik tarafından ‘Sanayide Enerji Verimliliği için Aerojel Yalıtım’ sunumu gerçekleştirildi. Uzun ömrü ve düşük ısı iletim katsayısına sahip malzemenin işletmelerde enerji verimliliği için önemine vurgu yapan Özçelik, yapılacak bu yalıtım ile çok kısa sürede amortismanının da sağlanacağını belirtti. Seminerin ardından MMO Antalya Şube Başkanvekili Doç. Dr. İbrahim Atmaca konuşmacıları sunumları için tebrik ederken, kendilerine bir teşekkür belgesi takdim etti. Atmaca ayrıca, bu seminerlerin gerçekleşmesinde kendilerine destek olan Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimine de teşekkür etti.
MMO Antalya Şube tarafından Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde ‘Sanayide Enerji Verimliliği’ seminerleri düzenlendi.

Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerin ilk bölümünde Makine Mühendisi Tarık Güner, katılımcılara ‘Endüstriyel Buhar Tesisatında Enerji Verimliliği’ konusunda bilgiler verdi. Güner, işletmelerde özellikle buhar kaçaklarından dolayı çok büyük verimsizliklerin yaşandığını vurgulayarak, buhar hattında yapılacak revizyonlar ile önemli oranda kazanç sağlanabileceğini ifade etti.

Seminerin ikinci bölümünde ise Makine Mühendisi M. Yalçın Özçelik tarafından ‘Sanayide Enerji Verimliliği için Aerojel Yalıtım’ sunumu gerçekleştirildi. Uzun ömrü ve düşük ısı iletim katsayısına sahip malzemenin işletmelerde enerji verimliliği için önemine vurgu yapan Özçelik, yapılacak bu yalıtım ile çok kısa sürede amortismanının da sağlanacağını belirtti.

Seminerin ardından MMO Antalya Şube Başkanvekili Doç. Dr. İbrahim Atmaca konuşmacıları sunumları için tebrik ederken, kendilerine bir teşekkür belgesi takdim etti. Atmaca ayrıca, bu seminerlerin gerçekleşmesinde kendilerine destek olan Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.