Mesleki Sorunlar Çalıştayı

Asayiş 03.03.2019 - 20:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2070+ kez okundu.
 

Mesleki Sorunlar Çalıştayı

Antalya’da 28 Şubat – 02 Mart tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Süleyman Akgül’ün katılımlarıyla Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ev sahipliğinde çalıştay düzenlendi.
Çalıştay’a 81 il oda başkanlarının yanı sıra Milli Eğitimin tecrübeli bürokratları katıldı. Üç temel konunun yer aldığı çalıştay’ın açılış programı Antalya Lara-Sera Otelde yapıldı. Programın açılış konuşmalarını Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül ve AESOB Başkanı Adlıhan DERE yaptılar. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Uzun, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Milli Eğitim, meslek edindirme liselerine ve eğitimine yeni bir vizyon çiziyor, çıta yükseliyor. Bizlerde üzerimize düşen sorumluluk bilinci ile 81 il oda başkanı olarak sektörümüzdeki sorunların belirlenmesi ve çözümü noktasında bir adım attık. Antalya Türkiye’nin vitrini olarak hep önde ve lider, bizde sektörümüze öncülük etmek istedik dedi. Çalıştayın katılımcılarının; Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan bürokratlarla, oda başkanlarından oluştuğu öğrenildi.
Antalya’da 28 Şubat – 02 Mart tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Süleyman Akgül’ün katılımlarıyla Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası ev sahipliğinde çalıştay düzenlendi.

Çalıştay’a 81 il oda başkanlarının yanı sıra Milli Eğitimin tecrübeli bürokratları katıldı. Üç temel konunun yer aldığı çalıştay’ın açılış programı Antalya Lara-Sera Otelde yapıldı.

Programın açılış konuşmalarını Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül ve AESOB Başkanı Adlıhan DERE yaptılar.

Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Uzun, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Milli Eğitim, meslek edindirme liselerine ve eğitimine yeni bir vizyon çiziyor, çıta yükseliyor. Bizlerde üzerimize düşen sorumluluk bilinci ile 81 il oda başkanı olarak sektörümüzdeki sorunların belirlenmesi ve çözümü noktasında bir adım attık. Antalya Türkiye’nin vitrini olarak hep önde ve lider, bizde sektörümüze öncülük etmek istedik dedi.

Çalıştayın katılımcılarının; Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan bürokratlarla, oda başkanlarından oluştuğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.