MATSO-BAKA İşbirliği İle Türkiye’deki Hibe, Teşvik Ve Destekler Kitapçık Haline Getirildi

Ekonomi 24.01.2019 - 21:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1841+ kez okundu.
 

MATSO-BAKA İşbirliği İle Türkiye’deki Hibe, Teşvik Ve Destekler Kitapçık Haline Getirildi

MATSO ve BAKA işbirliği Türkiye’de tüm bakanlıkların verdiği her türlü hibe, teşvik ve destekler toplanarak kitapçık haline getirildi.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği ile Türkiye’de tüm bakanlıkların verdiği hibe, teşvik ve destekler “2018-2019 Türkiye’deki Teşvik ve Destekler” başlığı altında kitapçık haline getirildi.   MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Kitapçığın içeriğinde Türkiye’de verilen hibe, teşvik ve desteklerinin tamamının yer aldığını belirterek Oda üyeleri için kitapçığın çok iyi bir kaynak olduğunu söyledi. Kitapçığı MATSO ve BAKA işbirliği hazırlayarak kitapçık haline getirdiklerini ifade eden Boztaş, “Oda üyelerimiz kamu kurumlarının verdiği hibe, teşvik ve desteklere başvurarak faydalanabilirler” dedi. Hibe, Teşvik destekler kitapçığı Odamızın web sayfasında yer almaktadır Türkiye’de her bakanlığın ve kurumun birçok hibe, destek ve teşvik kalemi mevcut olduğunun altını çizen Boztaş, “Kitapçıkta hangi bakanlığın ya da kurumun hangi konuda hibe, teşvik ve destek verdiği anlatılmıştır. Üyelerimiz Odamızın www.matso.org.tr web sayfasına girip https://drive.google.com/file/d/183mPO7bKMH8dmUjKDTajK5pLs1-0kUhF/view  linkine tıklayarak devletimizin verdiği hibe teşvik ve desteklerden yararlanabileceklerine dair bilgi edindikten sonra başvuru yapabilirler ”dedi. Başkan Boztaş, başta BAKA yönetimi olmak üzere BAKA İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı Selin Şen ve kitapta emeği geçenlere teşekkür etti.
MATSO ve BAKA işbirliği Türkiye’de tüm bakanlıkların verdiği her türlü hibe, teşvik ve destekler toplanarak kitapçık haline getirildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği ile Türkiye’de tüm bakanlıkların verdiği hibe, teşvik ve destekler “2018-2019 Türkiye’deki Teşvik ve Destekler” başlığı altında kitapçık haline getirildi.  

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Kitapçığın içeriğinde Türkiye’de verilen hibe, teşvik ve desteklerinin tamamının yer aldığını belirterek Oda üyeleri için kitapçığın çok iyi bir kaynak olduğunu söyledi. Kitapçığı MATSO ve BAKA işbirliği hazırlayarak kitapçık haline getirdiklerini ifade eden Boztaş, “Oda üyelerimiz kamu kurumlarının verdiği hibe, teşvik ve desteklere başvurarak faydalanabilirler” dedi.

Hibe, Teşvik destekler kitapçığı Odamızın web sayfasında yer almaktadır

Türkiye’de her bakanlığın ve kurumun birçok hibe, destek ve teşvik kalemi mevcut olduğunun altını çizen Boztaş, “Kitapçıkta hangi bakanlığın ya da kurumun hangi konuda hibe, teşvik ve destek verdiği anlatılmıştır. Üyelerimiz Odamızın www.matso.org.tr web sayfasına girip https://drive.google.com/file/d/183mPO7bKMH8dmUjKDTajK5pLs1-0kUhF/view  linkine tıklayarak devletimizin verdiği hibe teşvik ve desteklerden yararlanabileceklerine dair bilgi edindikten sonra başvuru yapabilirler ”dedi.

Başkan Boztaş, başta BAKA yönetimi olmak üzere BAKA İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı Selin Şen ve kitapta emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.