Konyaaltı’nda Kantin Çalışanlarına Yönelik Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Verildi

Sağlık 19.03.2019 - 15:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1831+ kez okundu.
 

Konyaaltı’nda Kantin Çalışanlarına Yönelik Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Verildi

16.03.2019 tarihinde Konyaaltı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, Okul Kantinlerine dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği ve Gıda Hijyen Yönetmeliği kapsamında Milli Eğitim Kurumlarına bağlı kantin ve yemekhanelerden öğrencilerimizin daha hijyenik ve sağlıklı koşullarda hizmet almalarını sağlamak amacı ile Konyaaltı ilçesindeki okullarda çalışan kantin ve yemekhane çalışanlarına “Hijyen ve Güvenilir Gıda” konulu eğitim çalışması yapılmıştır. 72 kişinin katıldığı seminerde Milli Eğitim Kurumlarına bağlı kantin ve yemekhane çalışanlarına Güvenilir Gıda ve Özel Hijyen Gereksinimleri hakkında sunumlar eşliğinde bilgilendirmeler yapıldı.

16.03.2019 tarihinde Konyaaltı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, Okul Kantinlerine dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği ve Gıda Hijyen Yönetmeliği kapsamında Milli Eğitim Kurumlarına bağlı kantin ve yemekhanelerden öğrencilerimizin daha hijyenik ve sağlıklı koşullarda hizmet almalarını sağlamak amacı ile Konyaaltı ilçesindeki okullarda çalışan kantin ve yemekhane çalışanlarına “Hijyen ve Güvenilir Gıda” konulu eğitim çalışması yapılmıştır.

72 kişinin katıldığı seminerde Milli Eğitim Kurumlarına bağlı kantin ve yemekhane çalışanlarına Güvenilir Gıda ve Özel Hijyen Gereksinimleri hakkında sunumlar eşliğinde bilgilendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.