Kırmızı Kartlık Hareketler Bunlar

Gündem 28.03.2019 - 23:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2442+ kez okundu.
 

Kırmızı Kartlık Hareketler Bunlar

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy’de düzenlenen mahalle toplantısında “Burada ‘Kentsel dönüşüm yapalım. İçindekileri de gönderelim’ diyenler, bugün sizin ayağınıza gelip başka işler peşindeler. Sadece seçim dönemi size gelenlere kırmızı kart göstereceksiniz” diye konuştu. Başkan Uysal, Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri ve adaylarıyla birlikte Yeşildere ya da bilinen adıyla Zeytinköy’de düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Yeşildere Mahalle Muhtarı Kemal Genbeş başta olmak üzere çevre mahallelerden de çok sayıda muhtarın yer aldığı toplantıda Başkan Uysal, mahallelilerin sevgi gösterileriyle karşılandı.  ‘ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN’ Konuşmasına “Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. 5 sene içinde mahallemizin gidişatı hep daha iyiye olmuştur. Bu gidişatı Allah bozmasın” diyerek başlayan Başkan Uysal, Muratpaşa’da birbirlerini seven ve sayan, eşit, birbirine asla hor bakmayan, birbirini kucaklayan, insanlığa örnek olacak bir belediye ve ilçe olma gururunu yaşadıklarını belirtti. Muratpaşa’da tüm belediye hizmetlerinin Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı telefonu üzerinden herkese eşit ve adaletli bir şekilde dağıtıldığını kaydeden Başkan Uysal, “Türkiye’nin başka bir yerinde böyle bir eşitlik yok” dedi.  ‘İÇİNDEKİLERİ GÖNDERELİM’ DEDİLER Muratpaşa’da göstermelik değil gerçek, samimi ilişkiler kurduklarının altını çizen Başkan Uysal, “Ama bazılarının kafaları karışık. İnsan kavramını anlama konusunda çok fırın ekmek yemeleri gerekiyor. Zeytinköyümüzde bir miktar belediye arazisi görünce bize gelip, ‘Burada kentsel sönüşüm yapalım. İçindekileri de gönderelim’ diyenler, bugün sizin ayağınıza gelip başka işler peşindeler. Sadece seçim dönemi size gelenlere kırmızı kart göstereceksiniz” diye konuştu. SİTE TOPLANTISI Başkan Uysal, Zeytinköy’de düzenlenen büyük halk buluşmasının ardından akşam saatlerinde Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Afşin Kent Sitesi’nde site sakinleriyle buluştu. Başkan Uysal, site sakinleriyle, Münir Özkul Kreşi başta olmak üzere, cadde ve sokak yenileme çalışmalarından yer altı çöp konteyner sistemine mahallede yapılan hizmetleri paylaştı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy’de düzenlenen mahalle toplantısında “Burada ‘Kentsel dönüşüm yapalım. İçindekileri de gönderelim’ diyenler, bugün sizin ayağınıza gelip başka işler peşindeler. Sadece seçim dönemi size gelenlere kırmızı kart göstereceksiniz” diye konuştu.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri ve adaylarıyla birlikte Yeşildere ya da bilinen adıyla Zeytinköy’de düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Yeşildere Mahalle Muhtarı Kemal Genbeş başta olmak üzere çevre mahallelerden de çok sayıda muhtarın yer aldığı toplantıda Başkan Uysal, mahallelilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. 

‘ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN’

Konuşmasına “Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. 5 sene içinde mahallemizin gidişatı hep daha iyiye olmuştur. Bu gidişatı Allah bozmasın” diyerek başlayan Başkan Uysal, Muratpaşa’da birbirlerini seven ve sayan, eşit, birbirine asla hor bakmayan, birbirini kucaklayan, insanlığa örnek olacak bir belediye ve ilçe olma gururunu yaşadıklarını belirtti. Muratpaşa’da tüm belediye hizmetlerinin Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı telefonu üzerinden herkese eşit ve adaletli bir şekilde dağıtıldığını kaydeden Başkan Uysal, “Türkiye’nin başka bir yerinde böyle bir eşitlik yok” dedi. 

‘İÇİNDEKİLERİ GÖNDERELİM’ DEDİLER

Muratpaşa’da göstermelik değil gerçek, samimi ilişkiler kurduklarının altını çizen Başkan Uysal, “Ama bazılarının kafaları karışık. İnsan kavramını anlama konusunda çok fırın ekmek yemeleri gerekiyor. Zeytinköyümüzde bir miktar belediye arazisi görünce bize gelip, ‘Burada kentsel sönüşüm yapalım. İçindekileri de gönderelim’ diyenler, bugün sizin ayağınıza gelip başka işler peşindeler. Sadece seçim dönemi size gelenlere kırmızı kart göstereceksiniz” diye konuştu.

SİTE TOPLANTISI

Başkan Uysal, Zeytinköy’de düzenlenen büyük halk buluşmasının ardından akşam saatlerinde Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Afşin Kent Sitesi’nde site sakinleriyle buluştu. Başkan Uysal, site sakinleriyle, Münir Özkul Kreşi başta olmak üzere, cadde ve sokak yenileme çalışmalarından yer altı çöp konteyner sistemine mahallede yapılan hizmetleri paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.