Kırcami Ve Kepez-Santral’de Tapu Bayramı

Gündem 01.03.2019 - 23:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1958+ kez okundu.
 

Kırcami Ve Kepez-Santral’de Tapu Bayramı

Tapuları Çevre Bakanı Kurum dağıtacak
Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kırcamili ve Kepezli vatandaşların tapu heyecanına ortak olmak ve tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  Yılların birikmiş adeta kangren haline gelmiş sorunlarını çözme noktasında tarihinin en şanslı dönemlerinden birini yaşayan Antalya’da hafta sonu tapu bayramı yaşanacak. 30 yıldır imar sorunu çözülemeyen Kırcami’de ve Türkiye’nin en sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Kepez-Santral’de hak sahibi vatandaşlar yıllardır bekledikleri tapularına kavuşuyor.  Başkan Türel’den Bakan Kurum’a teşekkür Hem Kırcami hem de Kepez Santral’de tapuların yetişmesi için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü özverili bir çalışma sergilerken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum hem Kırcami’yi hem de Kepez Santrali’n tapularını bizzat kendisi dağıtmak üzere Antalya’ya gelecek. Kırcamili ve Kepezli vatandaşlar adına Bakan Kurum’a teşekkür eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Kırcami ve Kepez Santral’de tapular bakanımızın gayretleri ile yetişti. Bakanımızın Antalya’ya gösterdiği ilgi için hem Kepezli hem Kırcamili hemşerilerimizle tapu dağıtmak ve birlikte olmak istediği için teşekkür ederiz.  Antalya’nın uzun yıllardır kanayan yarasına merhem olan en büyük desteği veren Bakanımıza vatandaşlarımızın bu mutluluğuna ortak olacağı için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Tapuları Çevre Bakanı Kurum dağıtacak

Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kırcamili ve Kepezli vatandaşların tapu heyecanına ortak olmak ve tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak. 

Yılların birikmiş adeta kangren haline gelmiş sorunlarını çözme noktasında tarihinin en şanslı dönemlerinden birini yaşayan Antalya’da hafta sonu tapu bayramı yaşanacak. 30 yıldır imar sorunu çözülemeyen Kırcami’de ve Türkiye’nin en sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Kepez-Santral’de hak sahibi vatandaşlar yıllardır bekledikleri tapularına kavuşuyor. 

Başkan Türel’den Bakan Kurum’a teşekkür

Hem Kırcami hem de Kepez Santral’de tapuların yetişmesi için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü özverili bir çalışma sergilerken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum hem Kırcami’yi hem de Kepez Santrali’n tapularını bizzat kendisi dağıtmak üzere Antalya’ya gelecek. Kırcamili ve Kepezli vatandaşlar adına Bakan Kurum’a teşekkür eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Kırcami ve Kepez Santral’de tapular bakanımızın gayretleri ile yetişti. Bakanımızın Antalya’ya gösterdiği ilgi için hem Kepezli hem Kırcamili hemşerilerimizle tapu dağıtmak ve birlikte olmak istediği için teşekkür ederiz.  Antalya’nın uzun yıllardır kanayan yarasına merhem olan en büyük desteği veren Bakanımıza vatandaşlarımızın bu mutluluğuna ortak olacağı için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.