Kepezde Alternatif Turizm

Politika 13.02.2019 - 20:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2208+ kez okundu.
 

Kepezde Alternatif Turizm

CHP Kepez Belediye Başkanı Adayı Dr. Murat Dinç, Ahatlı Mahallesi Ulusoy Caddesi esnaf gezisi sırasında alternatif turizme yönelik projeleri olduğunu söyledi
CHP Kepez Belediye Başkanı Adayı Dr. Murat Dinç, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Son olarak Ahatlı Mahallesi’nde Ulusoy Caddesi esnafıyla bir araya gelen Dinç, esnafın sorunlarını dinledi ve projelerinden anlattı. Küçük esnafın sorunlarını dinleyip, esnafla fikir alışverişinde bulunan Murat Dinç, Kepez’in turizmden de hak ettiği payı alması için projeleri olduğunun altını çizdi. Dinç, “Kepez’de oldukça yoğun bir nüfus ve bu nüfusa yetecek kadar iş sahası var ancak bu iş sahaları kullanılamadı bu güne kadar. Antalya turizmde Avrupa’nın öncü şehirlerinden, Antalya’nın en büyük ilçesi olan Kepez ise turizmden yeterince pay alamıyor. Denize kıyısı olmasa bile Kepez’in tarihi var, doğası var, seyri var. Kepez’de alternatif turizm merkezleri kurmak zorundayız. Kepezlinin parasının Kepez’de kalmasını sağlamamızın yanı sıra dışardan gelir elde etmesi için de elimizden geleni yapacağız. Kepez’i, Antalya’nın arka mahallesi görüntüsünden uzaklaştıracak, daha cazip, daha sosyal bir yer haline getireceğiz” diye konuştu. HER ZAMAN HİZMET Dr. Murat Dinç, Ulusoy Caddesi’nde yürüdüğü bir esnada, kaldırımda denk geldiği görme engelli yolu dikkat çekti. Kaldırımdaki rögar kapağının etrafından dolandırılan görme engelli yolunun yan tarafındaki harabelik yapı da dikkatlerden kaçmadı. Esnaf ziyaretleri esnasında Dinç’ten, başkan seçilmesi durumunda bir takım taleplerde bulunanlar da oldu. Üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu bilinen Ulusoy Caddesi’nde bir esnaf, cadde boyu bankamatik bulunmamasından yakındı. Murat Dinç’in Kepez’e başkan seçilmesi halinde Ulusoy Caddesi’ne bankamatik kurulmasını isteyen esnaf, “Siyasiler genelde kulak vermiyorlar bizim seslerimize ancak ben sizi bulmuşken söyleyeyim, buraya bankamatikler yapılsın istiyoruz, ayrıca her yer çöplük, çok kötü bir görüntü var. Muratpaşa’da olduğu gibi yer altı konteynerları da istiyoruz” dedi. Buna karşılık Dinç, “Seçildiğim takdirde Kepez Belediyesinde hizmetinizdeyim, isteyen istediği şekilde kapımı çalabilir. Seçimden önce de Kepez Tıp’da hizmetinizdeydim, kazanamazsam yine orada hizmet vereceğim. Benim burada yıllardır yaptığım ve yapmaya çalıştığım şey hizmet. Doktorluk hizmetimin nasıl olduğunu bilenler bilir, belediye başkanıyken daha fazlası olacak. Bu taleplerinizi başkan olduğum zaman icraatla değerlendireceğim” dedi.  
CHP Kepez Belediye Başkanı Adayı Dr. Murat Dinç, Ahatlı Mahallesi Ulusoy Caddesi esnaf gezisi sırasında alternatif turizme yönelik projeleri olduğunu söyledi

CHP Kepez Belediye Başkanı Adayı Dr. Murat Dinç, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Son olarak Ahatlı Mahallesi’nde Ulusoy Caddesi esnafıyla bir araya gelen Dinç, esnafın sorunlarını dinledi ve projelerinden anlattı.

Küçük esnafın sorunlarını dinleyip, esnafla fikir alışverişinde bulunan Murat Dinç, Kepez’in turizmden de hak ettiği payı alması için projeleri olduğunun altını çizdi. Dinç, “Kepez’de oldukça yoğun bir nüfus ve bu nüfusa yetecek kadar iş sahası var ancak bu iş sahaları kullanılamadı bu güne kadar. Antalya turizmde Avrupa’nın öncü şehirlerinden, Antalya’nın en büyük ilçesi olan Kepez ise turizmden yeterince pay alamıyor. Denize kıyısı olmasa bile Kepez’in tarihi var, doğası var, seyri var. Kepez’de alternatif turizm merkezleri kurmak zorundayız. Kepezlinin parasının Kepez’de kalmasını sağlamamızın yanı sıra dışardan gelir elde etmesi için de elimizden geleni yapacağız. Kepez’i, Antalya’nın arka mahallesi görüntüsünden uzaklaştıracak, daha cazip, daha sosyal bir yer haline getireceğiz” diye konuştu.

HER ZAMAN HİZMET

Dr. Murat Dinç, Ulusoy Caddesi’nde yürüdüğü bir esnada, kaldırımda denk geldiği görme engelli yolu dikkat çekti. Kaldırımdaki rögar kapağının etrafından dolandırılan görme engelli yolunun yan tarafındaki harabelik yapı da dikkatlerden kaçmadı. Esnaf ziyaretleri esnasında Dinç’ten, başkan seçilmesi durumunda bir takım taleplerde bulunanlar da oldu. Üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu bilinen Ulusoy Caddesi’nde bir esnaf, cadde boyu bankamatik bulunmamasından yakındı. Murat Dinç’in Kepez’e başkan seçilmesi halinde Ulusoy Caddesi’ne bankamatik kurulmasını isteyen esnaf, “Siyasiler genelde kulak vermiyorlar bizim seslerimize ancak ben sizi bulmuşken söyleyeyim, buraya bankamatikler yapılsın istiyoruz, ayrıca her yer çöplük, çok kötü bir görüntü var. Muratpaşa’da olduğu gibi yer altı konteynerları da istiyoruz” dedi. Buna karşılık Dinç, “Seçildiğim takdirde Kepez Belediyesinde hizmetinizdeyim, isteyen istediği şekilde kapımı çalabilir. Seçimden önce de Kepez Tıp’da hizmetinizdeydim, kazanamazsam yine orada hizmet vereceğim. Benim burada yıllardır yaptığım ve yapmaya çalıştığım şey hizmet. Doktorluk hizmetimin nasıl olduğunu bilenler bilir, belediye başkanıyken daha fazlası olacak. Bu taleplerinizi başkan olduğum zaman icraatla değerlendireceğim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.