Kepez’in Çocukları Çok Şanslı

26.02.2019 - 20:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2250+ kez okundu.
 

Kepez’in Çocukları Çok Şanslı

Kepez Belediyesi, Spor Okulları’nda ve Etüt Merkezleri’nde eğitim gören çocuklar için doğum günü etkinliği düzenledi.
Binlerce çocuğa modern spor tesislerinde spor yapma imkanı sunan Kepez Belediyesi, Spor Okulları’nda ve Etüt Merkezleri’nde eğitim gören çocukların doğum günlerini de unutmuyor. Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği doğum günü etkinliğinde bu ay Ocak ve Şubat doğumlu 244 çocuğun doğum günü kutlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, doğum günü etkinliğine katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Kepez’in çocuklarının çok değerli olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Spor ve eğitim alanında yapılan çalışmalarla çocuklarımızı yarınlara güçlü bireyler olarak taşımak istiyoruz” dedi. Tütüncü çocuklarla şarkı söyledi Kepezli çocukların sevincine ortak olmak için kutlamaya katıldığını belirten Tütüncü, “Çok sevdiğim ve değer verdiğim evlatlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz, onlar bizim geleceğimiz. Kendi çocuğumuza nasıl özen gösteriyorsak, Kepez’imizin çocuklarına da aynı şefkati ve özeni gösteriyoruz,  göstermeye de devam edeceğiz." diye konuştu. Tütüncü,  konuşmasının ardından dev doğum günü pastalarını kestiği çocuklarla şarkı söyledi. Mini konser verilen ve palyaçoların gösterileriyle renklenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.  
Kepez Belediyesi, Spor Okulları’nda ve Etüt Merkezleri’nde eğitim gören çocuklar için doğum günü etkinliği düzenledi.

Binlerce çocuğa modern spor tesislerinde spor yapma imkanı sunan Kepez Belediyesi, Spor Okulları’nda ve Etüt Merkezleri’nde eğitim gören çocukların doğum günlerini de unutmuyor. Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği doğum günü etkinliğinde bu ay Ocak ve Şubat doğumlu 244 çocuğun doğum günü kutlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, doğum günü etkinliğine katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Kepez’in çocuklarının çok değerli olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Spor ve eğitim alanında yapılan çalışmalarla çocuklarımızı yarınlara güçlü bireyler olarak taşımak istiyoruz” dedi.

Tütüncü çocuklarla şarkı söyledi

Kepezli çocukların sevincine ortak olmak için kutlamaya katıldığını belirten Tütüncü, “Çok sevdiğim ve değer verdiğim evlatlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz, onlar bizim geleceğimiz. Kendi çocuğumuza nasıl özen gösteriyorsak, Kepez’imizin çocuklarına da aynı şefkati ve özeni gösteriyoruz,  göstermeye de devam edeceğiz." diye konuştu. Tütüncü,  konuşmasının ardından dev doğum günü pastalarını kestiği çocuklarla şarkı söyledi. Mini konser verilen ve palyaçoların gösterileriyle renklenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.