Kepez’in Alışveriş Festivali Kazandırdı

Ekonomi 20.03.2019 - 16:21, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1931+ kez okundu.
 

Kepez’in Alışveriş Festivali Kazandırdı

Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Alışveriş Festivali'nin kazanan talihlilerine ödülleri dağıtıldı.
Kepez Belediyesi’nin hizmete açtığı Mısır Çarşısı'nda düzenlenen 1. Alışveriş Festivali’nde alışveriş yapanların katıldığı çekilişin talihlilerine ödülleri takdim edildi. Mısır Çarşısı esnafını desteklemek ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla 9-17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen festival bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmıştı. Bir çok etkinliklerin yanı sıra  konserlerle de binlerce kişiyi bir araya getiren Alışveriş Festivali, ilk yılında bir çok vatandaşa da hediye dağıttı. Festival bölgeye hareketlilik kazandırdı Alışveriş Festivali kapsamında 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekiliş hakkı kazanan vatandaşlara, festival kapsamında kazandıkları ürünler teslim edildi. Binlerce kişi arasından kazanlar listesine adını yazdıran 5 kişiye bisiklet, 2 kişiye çamaşır makinesi, 2 kişiye fırın ve iki kişiye de buzdolabı takdim edildi. Kepez Belediyesi'nin birçok sosyal etkinliklerinden sadece bir tanesi olan bu festival, Mısır Çarşısı'na ve bölgeye de hareketlilik kazandırdı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü adına ödülleri takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay, Başkan Tütüncü'nün selamlarını ileterek ödüllerin güzel günlerde kullanılmasını temenni etti. Ödül kazanan vatandaşlar, böyle güzel bir etkinliğe öncülük eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye de teşekkür ettiler.
Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Alışveriş Festivali'nin kazanan talihlilerine ödülleri dağıtıldı.

Kepez Belediyesi’nin hizmete açtığı Mısır Çarşısı'nda düzenlenen 1. Alışveriş Festivali’nde alışveriş yapanların katıldığı çekilişin talihlilerine ödülleri takdim edildi. Mısır Çarşısı esnafını desteklemek ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla 9-17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen festival bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmıştı. Bir çok etkinliklerin yanı sıra  konserlerle de binlerce kişiyi bir araya getiren Alışveriş Festivali, ilk yılında bir çok vatandaşa da hediye dağıttı.

Festival bölgeye hareketlilik kazandırdı

Alışveriş Festivali kapsamında 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekiliş hakkı kazanan vatandaşlara, festival kapsamında kazandıkları ürünler teslim edildi. Binlerce kişi arasından kazanlar listesine adını yazdıran 5 kişiye bisiklet, 2 kişiye çamaşır makinesi, 2 kişiye fırın ve iki kişiye de buzdolabı takdim edildi. Kepez Belediyesi'nin birçok sosyal etkinliklerinden sadece bir tanesi olan bu festival, Mısır Çarşısı'na ve bölgeye de hareketlilik kazandırdı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü adına ödülleri takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay, Başkan Tütüncü'nün selamlarını ileterek ödüllerin güzel günlerde kullanılmasını temenni etti. Ödül kazanan vatandaşlar, böyle güzel bir etkinliğe öncülük eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye de teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.