Kepez’den Hasta Yakınlarına 5 Yıldızlı Tesis

Gündem 20.03.2019 - 16:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1537+ kez okundu.
 

Kepez’den Hasta Yakınlarına 5 Yıldızlı Tesis

Kepez Belediyesi tarafından hasta yakınları için inşa edilen 80 yatak kapasiteli ve ücretsiz ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Kepez Belediyesi’nin Antalya’ya tedaviye gelen hastaların yakınlarına konaklama imkanı sunacak olan 5 yıldızlı otel konforundaki ‘Hasta Yakınları Konukevi’ kapılarını misafirlerine araladı. Hasta Yakınları Konukevi’nin açılışına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugün açılışı yapılan Hasta Yakınları Konuk Evi’nin 10 yıl önce belediye başkanlığı görevine geldiğinde ilk hayata geçirmek istediği proje olduğunu söyledi. En çok istediğim projeydi Antalya’ya tedavi için gelen hasta yakınlarının hastane bahçelerinde, otoparklarda, koridorlardaki görüntülerinin beynin de yer ettiğini belirten Başkan Tütüncü, “İşte bunun için Hasta Yakınları Konuk Evi’ni açmayı çok istedim. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gittiğinizde yazın çimlerin üzerinde yatanları, kışın ise koridorlarda yatanları, soğuk havalarda araçların içerisinde battaniyeye sarılarak uyuyanları görürsünüz. Aslında onlar şifa talebi ile Antalyamıza gelmiş hastaların yakınları. Bir pansiyona, ya da bir otele gidemeyecek olduklarından dolayı buralarda gecelemek zorunda olan vatandaşlarımız. Bizde onlara sıcacık bir yuva açalım, onların karınlarını doyuralım, yazın sıcakta, kışında soğukta dışarıda kalmasınlar onları konuk edelim istedik. Bu sebepten dolayı bu projeye geliştirdik.” dedi. Yıllar önce haya geçirildi Bugün açılışı yapılan Hasta Konuk Evi’nin doğuşunun aslında yıllar öncesine dayandığını hatırlatan Başkan Tütüncü, “Bu proje Kültür Mahallesi'nde kiralamış olduğumuz 3 katlı bir binanın içerisinde yıllar önce doğdu. Projemizi 32 yataklı sıradan bir pansiyona sahip bir ortamda hayata geçirdik. Antalya'ya gelen hasta yakınlarımıza ilk misafirperverliğimizi orada gösterdik. Kurumsallaşmanın da ön şartı binalaşma olduğundan dolayı ve kalıcı bir eser inşa edelim istedik. İşte! Bu hayalimizi bugün gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 80 yataklı, 5 yıldızlı otel konforuna sahip bu tesisi hasta yakınlarımızın hizmetine sunuyoruz” diye konuştu. Oy için hizmet yapmıyoruz “Biz yaptığımız hizmetleri sadece oy karşılığı yapmıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Burada konaklayacak olanlar bize oy veren insanlar değil. Böyle bir düşünce bizim anlayışımızda doğru değil. Asıl olan darda kalmış zorda kalmış kimselerin gönüllerine girebilmektir. ‘Allah razı olsun’ duasını alabilmektir. Bizim hizmet anlayışımızda sadece Kepez değil, Türkiye’nin her köşesi var. Hasta Yakınları Konuk Evimiz de daha öncesinde 
Kepez Belediyesi tarafından hasta yakınları için inşa edilen 80 yatak kapasiteli ve ücretsiz ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi’nin Antalya’ya tedaviye gelen hastaların yakınlarına konaklama imkanı sunacak olan 5 yıldızlı otel konforundaki ‘Hasta Yakınları Konukevi’ kapılarını misafirlerine araladı. Hasta Yakınları Konukevi’nin açılışına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugün açılışı yapılan Hasta Yakınları Konuk Evi’nin 10 yıl önce belediye başkanlığı görevine geldiğinde ilk hayata geçirmek istediği proje olduğunu söyledi.

En çok istediğim projeydi

Antalya’ya tedavi için gelen hasta yakınlarının hastane bahçelerinde, otoparklarda, koridorlardaki görüntülerinin beynin de yer ettiğini belirten Başkan Tütüncü, “İşte bunun için Hasta Yakınları Konuk Evi’ni açmayı çok istedim. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gittiğinizde yazın çimlerin üzerinde yatanları, kışın ise koridorlarda yatanları, soğuk havalarda araçların içerisinde battaniyeye sarılarak uyuyanları görürsünüz. Aslında onlar şifa talebi ile Antalyamıza gelmiş hastaların yakınları. Bir pansiyona, ya da bir otele gidemeyecek olduklarından dolayı buralarda gecelemek zorunda olan vatandaşlarımız. Bizde onlara sıcacık bir yuva açalım, onların karınlarını doyuralım, yazın sıcakta, kışında soğukta dışarıda kalmasınlar onları konuk edelim istedik. Bu sebepten dolayı bu projeye geliştirdik.” dedi.

Yıllar önce haya geçirildi

Bugün açılışı yapılan Hasta Konuk Evi’nin doğuşunun aslında yıllar öncesine dayandığını hatırlatan Başkan Tütüncü, “Bu proje Kültür Mahallesi'nde kiralamış olduğumuz 3 katlı bir binanın içerisinde yıllar önce doğdu. Projemizi 32 yataklı sıradan bir pansiyona sahip bir ortamda hayata geçirdik. Antalya'ya gelen hasta yakınlarımıza ilk misafirperverliğimizi orada gösterdik. Kurumsallaşmanın da ön şartı binalaşma olduğundan dolayı ve kalıcı bir eser inşa edelim istedik. İşte! Bu hayalimizi bugün gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 80 yataklı, 5 yıldızlı otel konforuna sahip bu tesisi hasta yakınlarımızın hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

Oy için hizmet yapmıyoruz

“Biz yaptığımız hizmetleri sadece oy karşılığı yapmıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Burada konaklayacak olanlar bize oy veren insanlar değil. Böyle bir düşünce bizim anlayışımızda doğru değil. Asıl olan darda kalmış zorda kalmış kimselerin gönüllerine girebilmektir. ‘Allah razı olsun’ duasını alabilmektir. Bizim hizmet anlayışımızda sadece Kepez değil, Türkiye’nin her köşesi var. Hasta Yakınları Konuk Evimiz de daha öncesinde 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.