Karataş Güzel Bir Süreci, Hep Birlikte Yaşadık

Politika 31.01.2019 - 19:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1660+ kez okundu.
 

Karataş Güzel Bir Süreci, Hep Birlikte Yaşadık

AK Parti Aksu Belediye Başkan A. Adayı olarak seçim çalışmaları yürüten İnşaat Mühendisi Deniz Karataş, adayların açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. Karataş yayınladığı mesajında, “Sevgili Antalya’lılar, sevgili Aksu’lular, çok değerli dostlarım, el ele gönül gönüle birlikte yürüttüğümüz bu yolda öncelikle destek ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Yola çıkarken inandığımız ve hep söylediğimiz gibi biz sefere çıkmaktan sorumluyduk, zaferin takdiri Allah C.C tan idi..  Başta ekibimiz ve çalışanlarımız yürekli insanlar sefer yolunda gözlerini kırpmadan yürüdüler. Cesaret verdiler. Bu fedakârlık ve iyi niyetli yola çıkış elbette kelimelerle ifade edilemez.  Bu süreç ve sonuç kaybedeni asla olmayan, güzel bir birikimdi. Sözün özü olarak diyorum ki, Allah sizlerden razı olsun. Haklarınızı helal edin” dedi Karataş açıklamasının devamında, “Bu yola çıkışımız bir işaret fişeğiydi, bu gelecek güzel günlere birlikte omuz omuza ulaşmanın ilk adımı, ilk ayak sesleriydi.. İnanıyorum ki, bu sevda, önümüzde inşallah hep birlikte yürüyeceğimiz kutlu ve uzun yolların temel taşıdır.  Antalya’mızın-Aksu’muzun şunu iyi bilmesini isterim ki her ne durumda olursak olalım, yaşadığım ve doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bu topraklar da canım pahasına elimden gelen gayreti sürdürmekten kararlılıkla asla vazgeçmeyeceğim. Sıcak soğuk demeden, yağmur çamur demeden, yorulmadan Aksu’muz için var gücüyle çalışacak ve her zaman emrinizde olmaktan mutluluk duyacak bir dostunuz, arkadaşınız, abiniz ve kardeşiniz var, biz varız. Bu asla bir veda değil, aksine birlik ve beraberliği ilelebet perçinleme paylaşımıdır. Mevcut başkanımızın arkasındayız, teşkilatımızın yanındayız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Karataş açıklamasının sonunda, “Bu vesileyle, başta bizlere gönül verenler olmak üzere  mükemmel  bir atmosfer içerisinde aday adaylığı sürecine katkıda bulunan tüm aday adayı arkadaşlarıma hassaten teşekkürlerimi bir borç biliyorum, daima yolları ve bahtları açık olsun..  Bu memleket bizim. Bu duygularla, hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.. Hep sağ olun, var olun. Allah'a emanet olun... Bir ve beraberiz” şeklinde açıklamada bulundu. Allah BENİ Sizden, SİZİ Benden HİÇBİRİMİZİ Hiçbirimizden ayırmasın, kimse de ayıramayacaktır…

AK Parti Aksu Belediye Başkan A. Adayı olarak seçim çalışmaları yürüten İnşaat Mühendisi Deniz Karataş, adayların açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. Karataş yayınladığı mesajında, “Sevgili Antalya’lılar, sevgili Aksu’lular, çok değerli dostlarım, el ele gönül gönüle birlikte yürüttüğümüz bu yolda öncelikle destek ve dualarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Yola çıkarken inandığımız ve hep söylediğimiz gibi biz sefere çıkmaktan sorumluyduk, zaferin takdiri Allah C.C tan idi..  Başta ekibimiz ve çalışanlarımız yürekli insanlar sefer yolunda gözlerini kırpmadan yürüdüler. Cesaret verdiler. Bu fedakârlık ve iyi niyetli yola çıkış elbette kelimelerle ifade edilemez.  Bu süreç ve sonuç kaybedeni asla olmayan, güzel bir birikimdi. Sözün özü olarak diyorum ki, Allah sizlerden razı olsun. Haklarınızı helal edin” dedi

Karataş açıklamasının devamında, “Bu yola çıkışımız bir işaret fişeğiydi, bu gelecek güzel günlere birlikte omuz omuza ulaşmanın ilk adımı, ilk ayak sesleriydi.. İnanıyorum ki, bu sevda, önümüzde inşallah hep birlikte yürüyeceğimiz kutlu ve uzun yolların temel taşıdır.  Antalya’mızın-Aksu’muzun şunu iyi bilmesini isterim ki her ne durumda olursak olalım, yaşadığım ve doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bu topraklar da canım pahasına elimden gelen gayreti sürdürmekten kararlılıkla asla vazgeçmeyeceğim. Sıcak soğuk demeden, yağmur çamur demeden, yorulmadan Aksu’muz için var gücüyle çalışacak ve her zaman emrinizde olmaktan mutluluk duyacak bir dostunuz, arkadaşınız, abiniz ve kardeşiniz var, biz varız. Bu asla bir veda değil, aksine birlik ve beraberliği ilelebet perçinleme paylaşımıdır. Mevcut başkanımızın arkasındayız, teşkilatımızın yanındayız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Karataş açıklamasının sonunda, “Bu vesileyle, başta bizlere gönül verenler olmak üzere  mükemmel  bir atmosfer içerisinde aday adaylığı sürecine katkıda bulunan tüm aday adayı arkadaşlarıma hassaten teşekkürlerimi bir borç biliyorum, daima yolları ve bahtları açık olsun..  Bu memleket bizim. Bu duygularla, hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.. Hep sağ olun, var olun. Allah'a emanet olun... Bir ve beraberiz” şeklinde açıklamada bulundu.

Allah BENİ Sizden, SİZİ Benden HİÇBİRİMİZİ Hiçbirimizden ayırmasın, kimse de ayıramayacaktır…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.